I: Vaillant Green IQ – echipamente cu emisii poluante reduse

Trăim într-o lume în care sustenabilitatea și eficiența devin din ce în ce mai importante. De la primul pas în 1874, Vaillant și-a propus să revoluționeze standardele de sisteme de incălzire pentru a fi cât mai aproape de utilizatori. Tocmai de aceea, acum suntem pregătiți să marcăm un nou moment istoric: Vaillant Green iQ. Echipamentele din aceasta gama pot reduce emisiile poluante și costurile de utilizare fără a renunța câtuși de puțin la confortul pe care ni-l dorim cu toții. Doar o gama restransă de produse întrunesc criteriile stricte ale conceptului Green iQ.

Este timpul potrivit. Este o noua etapă.

Încă din denumire “Green” (= natural, sustenabil) și “iQ” (coeficient de inteligență) este evident obiectivul pe care ni l-am propus: să setăm calea inteligență spre un viitor mai verde.

„Green” (Clasa A+)

Cu precizie germană de fabricație, progresiste și bazate pe o tehnologie sustenabilă special dezvoltată, produsele Green iQ definesc noi standarde de calitate pentru sistemele de incălzire.

 • Eficiență optimă
 • Reciclabile
 • Consum redus de energie
 • Produse în Germania
 • Înaltă calitate

„iQ”

Produsele Green iQ functionează cu cea mai mare efcicientă energetică și combină obținerea de căldura având un impact minim asupra mediului cu sisteme de management la distanță inteligente. Operarea intuitivă și într-o manieră acesibilă de către consumator este asigurată prin intermediul unei aplicații mobile gratuite.

 • Tehnologie de operare și control inteligență și prietenoasă
 • Compatibile WiFi/WLAN
 • Aplicație mobilă gratuită
 • Interfață universală pentru extindere ulterioara a sistemului de încălzire
 • Funcționare intuitivă
 • Diagnosticare la distanță

Green iQ – conceptul pentru tehnologie sustenabilă și conectivitate

În timp ce costurile energetice continuă să crească odată cu raționalizarea resurselor naturale, iar schimbările cimatice devin adevărate provocări, sistemele sustenabilă de incălzire capătă o importantă deosebită. Din ce în ce mai multe persoane își doresc produse inteligente, sofisticate și prietenoase cu mediul. Dacă și dumneavoastră vă doriți să economisiți energie fără a renunța la standardele de confort cu care sunteți obișnuit, aveți nevoie de soluții adecvate. Noul nostru concept Green iQ vă ajută să identificați imediat care sunt aceste produse.

Cu Green iQ suntem un reper în domeniu

Prin conceptul revoluționar Green iQ, setăm standarde exemplare în domeniul sistemelor de încălzire sustenabilă.

Green iQ este dezvoltat și monitorizat de experți

Doar produse testate dupa criterii specifice primesc marcajul Green iQ. Toate standardele de calitate aferente sunt în permanenta dezvoltate, iar compliantă cu acestea este strict monitorizată. Acest lucru garantează ca produsele funcționează in cel mai efcicient mod cu putință și combină căldura sustenabilă cu controalele inteligente.

 

Sursa: https://www.vaillant.com.ro

Contactează-ne astăzi și întrebă-ne despre aceste echipamente!

G&M Internațional Instalații
str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Târgu Mureș

office@g-m.ro

0265 211 339