I: Cum alegem o centrală termică pentru casă

Indiferent de anotimp, avem nevoie de o centrală termică pentru producerea de apă caldă menajeră și încălzirea casei sau locuinței. Această investiție necesită recomandarea unui specialist care poate analiza mai multe aspecte, astfel încât să existe un echilibru între calitate, eficiență și costul centralei termice. Dacă esti din Targu Mures sau te afli în apropierea orașului Târgu Mureș, G&M Internațional Instalații îți stă la dispoziție cu servicii de consultanță, echipamente HVAC, montaj și service.

Centralele termice pot funcționa pe gaz, GPL, combustibil solid sau curent electric. Dintre toate aceste variante îți sugerăm folosirea unei centrale termice pe gaz, deoarece au randament ridicat si răspund nevoilor utilizatorului în termen scurt.

Coform normelor europene, în ceea ce privește centralele termice pe gaz, cel mai bun randament îl dau centralele termice în condensație, care pot reduce cu până la 30% consumul de combustibil.

În funcție de suprafața locuinței, pierderile de căldură, particularitățile climei  putem calcula necesarul termic pentru incalzire si apa calda menajeră de care ai nevoie si  îți sugeram modelul de centrala termică de care ai nevoie.

Alege pe termen lung, pentru tine și familia ta! Alege o centrală termică eficientă și de calitate din mărcile pe care le reprezentăm: Vaillant, Viessmann, Ferroli.

G&M Internațional Instalații

str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Târgu Mureș

office@g-m.ro

0265 211 339