I: Filtru Fernox TF1 – rezolvă unele din problemele instalațiilor

Salut.

Numele meu este Robin si vreau sa iti prezint astazi cate ceva despre protejarea instalatiei de incalzire.

Pentru ca instalatia noastra sa fie in cea mai buna stare de functionare, este nevoie ca uneori sa intervenim cu anumite solutii si produse de filtrare si curatare, astfel incat agentul termic care circula prin sistemul nostru sa fie de cea mai buna calitate. Cand vorbesc despre sistem, ma gandesc la calorifere, pompe de circulatie, servomotoare, ventile, adica elementele in miscare, pentru ca acestea sunt cele care duc greul si au de suferit cel mai mult, mai ales cand prin ele este vehiculat un lichid murdar si cu multe impuritati si depuneri.

Pentru instalatii de pana la 100 de litri, adica un maxim de 10 calorifere, noi propunem Fernox TF1, un pachet format din filtru cu magnet care are rolul de a curata apa din sistemul de depuneri si namol si o solutie protectoare F1 de 500 ml impotriva coroziunii si a depunerilor de calcar. In acelasi pachet mai includem si solutia Cleaner F5 care va pregati instalatia in prealabil, timp de o saptamana, prin eliminarea depunerilor si a namolului. Inainte de a introduce in instalatie protectorul F1 este necesara eliminarea agentului termic murdar, dupa care se reumple sistemul cu apa, iar apoi se adauga solutia F1 care va proteja pompa din centrala si instalatie in sine timp de 10 ani.

In mare cam acesta este principul de functionare, exista solutii tehnice si pentru instalatii mai mari de 100 de litri, iar pentru acestea si nu numai, va asteptam la sediul nostru.

Multumesc.

G&M International Instalații vă stă la dispoziție.

Contactează-ne!

G&M Internațional Instalații
str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Târgu Mureș

office@g-m.ro

0265 211 339