I: Temperatura optimă – cum o menții în locuința ta

Care este temperatura optimă în timpul anotimpului rece? Temperatura ideală pe durata zilei este între 19-22 grade Celsius iar în mometul în care dormi temperatura trebuie să fie putin mai scăzută pentru a-ți asigura confortul pe timpul nopții.

Pentru menținerea unei temperaturi optime este indicat să folosești un termostat de ambianță, astfel încât în momentele în care ești plecat de acasă sa poți economisi. Noile tehnologii Vaillant, de exemplu, îți pun la dispoziție aplicații de telefoane SMART cu ajutorul cărora poți seta temperatura când pleci de acasă sau când urmează să ajungi acasă.

Totodată, prin intermediul termostat sau aplicațiile pentru telefoanele SMART, poți să setezi programe cu temperatură mai mare, cu puțin timp înainte să te trezești sau poți programa sistemul de încălzire să pornească automat înainte să ajungi acasă.

G&M Internațional Instalații îți poate oferi soluții de care să te bucuri mult timp și cu o eficiență maximă. Dacă ești din Târgu Mureș sau împrejurimi vino la sediul nostru unde specialiștii îți pot sugera cele mai bune echipamente si soluții pentru tine.

Investește în echipamente de încălzire potrivite pentru stilul tău te viață!

G&M Internațional Instalații

str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Târgu Mureș

office@g-m.ro

0265 211 339