Service și întreținere HVAC

SERVICE ȘI ÎNTREȚINERE SISTEME HVAC

Service și întreținere sisteme HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) în județul Mureș și nu numai.

Grija ta este preocuparea noastră atunci când este vorba de de instalațiile din casa ta – centrală termică, boiler, aer condiționat sau sistemul solar.

Efectuăm service și întreținere atât pentru beneficiari persoane fizice cât și pentru societăți comerciale.

Serviciile oferite sunt:

  • puneri în funcțiune;
  • verificări  tehnice periodice (VTP), autorizări în vederea funcționării (AF);
  • reparații;
  • revizii;
  • înlocuiri;
  • și întotdeauna consultanță de specialitate din partea reprezentanților noștri;


Experiența și calitatea serviciilor prestate de noi încă din ’92 ne recomandă!


Alege soluțiile de încălzire, ventilație și climatizare de la G&M  cu automatizări inteligente pentru personalizarea confortului iar noi le întreținem!

Evoluţia în domeniul termotehnic a dus la apariţia unor dispozitive inteligente prin care se personalizează şi mai mult confortul şi care asigură reducerea consumului de combustibil cu până la 30%. Cel mai simplu dintre acestea este cronotermostatul de ambient, care permite setarea unor plaje diferite de temperatură, în funcţie de temperatura din interior, de preferinţe şi de programul zilnic al utilizatorilor. Cu alte cuvinte, centrala nu mai functionează în mod unitar, ci diferenţiat, modulat, adaptat, doar atât cât e nevoie să se ajungă şi să se menţină temperatura dorită.

Astfel, se consumă mai puţin şi se obţin economii fie că e vorba de centrala termică, boilerul tău, aerul condiționat sau sistemul solar. În aceeaşi categorie intră şi sonda externă de temperatură, care înregistrează temperatura exterioară şi modifică funcţionarea centralei astfel încât în interiorul locuinţei să se menţină valoarea termică dorită de utilizatori, indiferent de variaţiile vremii.

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339