I: Cum poți face economie la încălzire


În perioada anotimpului rece încerci să faci economie la încălzire? Știai că poți să eficientizezi costurile dacă te pregătești din timp aplicând măsurile potrivite? Dacă ești din Târgu Mureș sau împrejurimi, G&M Internațional Instalații îți stă la dispoziție cu consultanță, echipamente eficiente energetic, montaj și service la prețuri avantajoase.

Când dorești să economisești trebuie să te gândești pe termen lung, alege o centrală termică în condensație care poate aduce economii până la 30% la factura de gaz. Aceste centrale folosesc tehnologia condensării, practic se recuperează o parte din căldura ce va fi evacuată și astfel economisești.

Alte sfaturi pentru a face economie la încălzire ar fi: instalarea unui termostat ambiental, setat pe programe de noapte, zi și pentru când nu ești acasă,  trebuie să ai în vedere izolația locuinței tale, ai grijă cum și unde îți montezi radiatoarele (să nu fie blocate sau prea aproape de mobilier), verificarea periodică a instalației de încălzire este necesară pentru a descoperi eventualele probleme și a le remedia rapid, îmbracă-te corespunzător în anotimpul rece, a se ține cont că fiecare grad Celsius în minus îți poate aduce economii între 3-7% la următoarea factură.

Ce putem face pentru tine la G&M:

  • Te ghidăm în alegerea centralei termice sau echipamentelor HVAC
  • Îți oferim echipamente cu o eficiență energetică ridicată
  • Efectuăm montajul
  • Îți menținem instalația de încălzire funcțională și intervenim în maxim 48 de ore de la solicitare.

Suntem din 92’ aproape de clienții noștri! Lasă-ne să fim și alături de tine!

G&M Internațional Instalații

str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Târgu Mureș

office@g-m.ro

0265 211 339