I: Energia solară – sisteme solare

Energia solară este folosită în locuințe sau birouri în două feluri: energia termică solară este folosită pentru încălzirea apei menajere și ca ajutor la încălzirea principală și pentru generarea directă de energie electrică de la lumina soarelui. Soarele este o sursă de energie care este disponibilă pentru noi nelimitat și gratuit, atunci de ce nu am folosi-o? Dacă ești din Târgu Mureș sau apropierea orașului Târgu Mureș îți analizăm cerințele, îți oferim soluții și facem mentenanta pentru sistemele solare.

Energia termică solară vă poate reduce costurile prin încălzirea apei menajare sau pentru producerea energiei electrice. Cu un sistem solar puteți economisi până la 65 la suta din cheltuielile cu energia pentru încălzirea apei menajere. Instalațiile bazate pe energie solară care sunt utilizate și pentru încălzirea construcției și pentru încălzirea apei menajere pot reduce consumul de energie pentru încălzire cu 20 până la 30 la sută.

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească locuința sau biroul tău: suprafețele adecvate pentru colectarele solare, colectoarele trebuie orientate către sud pentru o captare de lungă durată de-alungul unei zile, trebuie ferite de umbră și trebuie să te asiguri că sistemul de încălzire poate fi extins.

Sistemele noastre solare le găsești pe acest link:

Vezi mai multe despre sistemele solare aici:

 

Noi te putem ajuta cu sisteme solare și consultanță pentru tine:

G&M Internațional Instalații

str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Târgu Mureș

office@g-m.ro

0265 211 339