VRV RXYQQ-T

Descriere

Înlocuire rapidă şi rentabilă deoarece numai unitatea exterioară şi cea interioară trebuie înlocuite, prin urmare, nu sunt necesare lucrări în interiorul clădirii.

Poate fi atins un randament de eficienţă de peste 70%, graţie dezvoltărilor tehnologice din domeniul pompelor de căldură şi agentului frigorific mai eficient R-410A.

Instalare mai puţin invazivă şi economisitoare de timp în comparaţie cu instalarea unui sistem nou, deoarece conductele de agent frigorific pot fi păstrate.

Cantitatea automată de agent frigorific unică elimină necesitatea de a calcula volumul de agent frigorific şi permite înlocuirea în siguranţă a unei unităţi de schimb a concurenţei.

Curăţare automată a conductei de agent frigorific garantează o reţea de conducte curată, chiar dacă s-a produs o defecţiune a compresorului.

Controlul temperaturii precise, furnizarea de aer proaspăt şi centralele de tratare a aerului, perdelele de aer Biddle, toate sunt integrate într-un singur sistem cu un singur punct de contact

Include standardele şi tehnologiile VRV IV,; precum: temperatura variabilă a agentului frigorific şi compresoarele cu inverter.

Personalizaţi sistemul VRV pentru cele mai bune eficienţe sezoniere şi confort; cu funcţia temperaturii variabile a agentului frigorific în funcţie de starea vremii. Eficienţă sezonieră mărită cu până la 28%. Fără curenţi de aer rece prin furnizarea de temperaturi de refulare ridicate.

Program de configurare VRV care permite cele mai rapide şi precise punere în funcţiune, configurare şi personalizare.

Afişaj al unităţii exterioare pentru setări rapide la faţa locului şi citire uşoară a codurilor de eroare, împreună cu indicarea parametrilor de service pentru verificarea funcţiilor de bază.

Posibilitate de adăugare de unităţi interioare şi de creştere a capacităţii fără a schimba tubulatura agentului frigorific.

Posibilitatea de a planifica diversele etape ale schimbului graţie designului modular al sistemului VRV.

Combinaţie gratuită a unităţilor exterioare pentru a satisface spaţiul de instalare sau cerințele privind eficienţa.

Păstraţi-vă sistemul în condiţii superioare folosind service-ul i-Net: monitorizare 24/7 pentru eficienţă maximă, durată de viaţă extinsă, suport de service imediat graţie funcţiei de anticipare a defecţiunii şi o înţelegere clară a operării şi a utilizării.

Capacitate de răcire: (kW) 22.4 ~ 118

Capacitate de încălzire: (kW) 25 ~ 131.5

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339