VRV RXYQ-T

Descriere

Acoperă toate nevoile termice ale unei clădiri, prin intermediul unui punct de contact unic: control precis al temperaturii, ventilaţie, apă caldă, centrale de tratare a aerului şi perdele de aer Biddle
Gamă largă de unităţi interioare: se pot combina unităţi VRV cu unităţi interioare moderne (Daikin Emura, Nexura etc.).

Include standardele şi tehnologiile VRV IV; precum: temperatura variabilă a agentului frigorific, configurarea VRV, afişajul cu 7 segmente şi compresoarele cu inverter, schimbătorul de căldură cu 4 feţe, PCB-ul răcit cu agent frigorific, noul motor al ventilatorului DC.

Personalizaţi sistemul VRV pentru cele mai bune eficienţe sezoniere şi confort; cu funcţia temperaturii variabile a agentului frigorific în funcţie de starea vremii. Eficienţă sezonieră mărită cu până la 28%. Fără curenţi de aer rece prin furnizarea de temperaturi de refulare ridicate.

Program de configurare VRV care permite cele mai rapide şi precise punere în funcţiune, configurare şi personalizare.

Afişaj al unităţii exterioare pentru setări rapide la faţa locului şi citire uşoară a codurilor de eroare, împreună cu indicarea parametrilor de service pentru verificarea funcţiilor de bază.

Combinaţie gratuită a unităţilor exterioare pentru a satisface spaţiul de instalare sau cerințele privind eficienţa.

Se potriveşte la orice clădire, de asemenea, instalarea în interior este posibilă ca rezultat al presiunii statice externe ridicate de până la 78,4 Pa. Instalarea în interior duce la o lungime redusă a conductelor, la costuri mai reduse cu instalarea, la o eficienţă mărită şi la o estetică vizuală îmbunătăţită.

Instalare simplificată şi eficienţă; optimă garantată cu încărcare şi; testare realizate automat.

Conformare uşoară cu regulamentul privind gazele fluorinate graţie verificării automate a cantităţi de agent frigorific

Flexibilitate mărită a conductelor: diferenţă de înălţime în interior de 30 m, lungime maximă a conductelor: 190 m, lungime totală a conductelor: 1 000 m.

Capacitatea de a controla în mod individual fiecare zonă condiţionată menţine costurile de funcţionare ale sistemului VRV la un minim absolut.

Repartizaţi costurile de instalare printr-o instalare etapizată.

Păstraţi-vă sistemul în condiţii superioare folosind service-ul i-Net: monitorizare 24/7 pentru eficienţă maximă, durată de viaţă extinsă, suport de service imediat graţie funcţiei de anticipare a defecţiunii şi o înţelegere clară a operării şi a utilizării.

Sistem disponibil în modul numai încălzire prin setarea ireversibilă la faţa locului.

Capacitate de racire: (kW) 22.4 ~ 56

Capacitate de incalzire: (kW) 25 ~ 63

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339