VRV RWEYQ-T8

Descriere

Gama unificată pentru seria standard şi cea geotermală simplifică stocul. Emisii de CO2 reduse graţie utilizării energiei geotermale ca sursă de energie regenerabilă

Nu este necesară o sursă externă pentru încălzire sau răcire atunci când se foloseşte modul geotermal.

Acoperă toate nevoile termice ale unei clădiri prin intermediul unui singur punct de contact: control precis al temperaturii, ventilare, centrale de tratare a aerului şi perdele de aer Biddle.

Designul compact şi; uşor permite suprapunerea pentru o economie maximă de spaţiu.

Include standardele şi tehnologiile VRV IV; precum: temperatura variabilă a agentului frigorific şi compresoarele cu inverter.

Personalizaţi sistemul VRV pentru cele mai bune eficienţe sezoniere şi confort,; cu funcţia de temperatură a agentului frigorific în funcţie de condiţiile meteo. Eficienţă sezonieră mărită şi prevenirea formării curenţilor de aer rece graţie refulării la temperaturi ridicate.

Recuperare a căldurii în 2 trepte: prima treaptă între unităţile interioară, a doua etapă între unităţile exterioare graţie stocării energiei în circuitul de apă.

Disponibil în versiunile pompă de căldură şi recuperarea căldurii.

Opţiunea de control al debitului variabil al apei măreşte flexibilitatea şi controlul.

Conformare uşoară cu regulamentul privind gazele fluorinate graţie verificării automate a cantităţi de agent frigorific.

Capacitatea de a controla în mod individual fiecare zonă condiţionată menţine costurile de funcţionare ale sistemului VRV la un minim absolut.

Repartizaţi costurile de instalare printr-o instalare etapizată.

Păstraţi-vă sistemul în condiţii superioare folosind service-ul i-Net: monitorizare 24/7 pentru eficienţă maximă, durată de viaţă extinsă, suport de service imediat graţie funcţiei de anticipare a defecţiunii şi o înţelegere clară a operării şi a utilizării.

Capacitate de răcire: (kW) 22.4 ~ 80.1

Capacitate de încălzire: (kW) 25 ~ 94.5

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339