VRV RQCEQ-P3

Descriere

Înlocuire rapidă şi rentabilă deoarece numai unitatea exterioară şi cea interioară trebuie înlocuite, prin urmare, nu sunt necesare lucrări în interiorul clădirii.

Poate fi atins un randament de eficienţă de peste 40%, graţie dezvoltărilor tehnologice din domeniul pompelor de căldură şi agentului frigorific mai eficient R-410A.

Instalare mai puţin invazivă şi economisitoare de timp în comparaţie cu instalarea unui sistem nou, deoarece conductele de agent frigorific pot fi păstrate.

Cantitatea automată de agent frigorific unică elimină necesitatea de a calcula volumul de agent frigorific şi permite înlocuirea în siguranţă a unei unităţi de schimb a concurenţei.

Curăţare automată a conductei de agent frigorific garantează o reţea de conducte curată, chiar dacă s-a produs o defecţiune a compresorului.

Posibilitate de adăugare de unităţi interioare şi de creştere a capacităţii fără a schimba tubulatura agentului frigorific.

Posibilitatea de a planifica diversele etape ale schimbului graţie designului modular al sistemului VRV.

Păstraţi-vă sistemul în condiţii superioare folosind service-ul i-Net: monitorizare 24/7 pentru eficienţă maximă, durată de viaţă extinsă, suport de service imediat graţie funcţiei de anticipare a defecţiunii şi o înţelegere clară a operării şi a utilizării.

Capacitate de răcire: (kW) 28 ~ 84.8

Capacitate de încălzire: (kW) 32 ~ 89.6

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339