VRV REYQ-T

Descriere

Soluţie complet integrată cu recuperarea căldurii pentru eficienţă maximă, cu valori ale COP de până la 8!

Acoperă toate nevoile termice ale unei clădiri, prin intermediul unui punct de contact unic: control precis al temperaturii, ventilaţie, apă caldă, centrale de tratare a aerului şi perdele de aer Biddle.

Încălzire şi apă caldă gratuite prin transferarea căldurii din zonele care necesită răcire în zonele care necesită încălzire sau apă caldă.

Confortul personal perfect pentru musafiri/chiriaşi prin răcire şi încălzire simultane.

Include standardele şi tehnologiile VRV IV,; precum: temperatura variabilă a agentului frigorific, încălzirea continuă, configurarea VRV, afişajul cu 7 segmente şi compresoarele cu inverter, schimbătorul de căldură cu 4 feţe, PCB-ul răcit cu agent frigorific, noul motor al ventilatorului DC.

Personalizaţi sistemul VRV pentru cele mai bune eficienţe sezoniere şi confort; cu funcţia temperaturii variabile a agentului frigorific în funcţie de starea vremii. Eficienţă sezonieră mărită cu până la 28%. Fără curenţi de aer rece prin furnizarea de temperaturi de refulare ridicate.

Confort continuu: Tehnologia unică de încălzire continuă îi permite sistemului VRV IV să fie cea mai bună alternativă pentru sistemele de încălzire tradiţionale

Program de configurare VRV care permite cele mai rapide şi precise punere în funcţiune, configurare şi personalizare.

Afişaj al unităţii exterioare pentru setări rapide la faţa locului şi citire uşoară a codurilor de eroare, împreună cu indicarea parametrilor de service pentru verificarea funcţiilor de bază.

Combinaţie gratuită a unităţilor exterioare pentru a satisface spaţiul de instalare sau cerințele privind eficienţa.

Se potriveşte la orice clădire, de asemenea, instalarea în interior este posibilă ca rezultat al presiunii statice externe ridicate de până la 78,4 Pa. Instalarea în interior duce la o lungime redusă a conductelor, la costuri mai reduse cu instalarea, la o eficienţă mărită şi la o estetică vizuală îmbunătăţită.

Instalare simplificată şi eficienţă; optimă garantată cu încărcare şi; testare realizate automat.

Conformare uşoară cu regulamentul privind gazele fluorinate graţie verificării automate a cantităţi de agent frigorific.

Flexibilitate mărită a conductelor: diferenţă de înălţime în interior de 30 m, lungime maximă a conductelor: 190 m, lungime totală a conductelor: 1 000 m.

Domeniu de funcţionare de până la -20°C pentru funcţionarea răcirii tehnice în camere de servere, de exemplu.

Capacitatea de a controla în mod individual fiecare zonă condiţionată menţine costurile de funcţionare ale sistemului VRV la un minim absolut.

Repartizaţi costurile de instalare printr-o instalare etapizată.

Păstraţi-vă sistemul în condiţii superioare folosind service-ul i-Net: monitorizare 24/7 pentru eficienţă maximă, durată de viaţă extinsă, suport de service imediat graţie funcţiei de anticipare a defecţiunii şi o înţelegere clară a operării şi a utilizării

Capacitate de răcire: (kW) 22.4 ~ 150

Capacitate de încălzire: (kW) 25 ~ 168

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339