TF1 Delta Filter

Descriere

Construit cu precizie, filtrul Fernox TF1 Delta Filter este un filtru din alamă placată cu nichel de calitate superioară, care a fost dezvoltat pentru a proteja piesele neprețuite și costisitoare din sistemele comerciale de încălzire și răcire de dimensiuni mari, cu temperaturi scăzute. Filtrul TF1 Delta Filter are trei forme de filtrare: magnetism, hidrociclonică și dezaerare automată sau manuală. Acesta oprește atât resturile magnetice, cât și cele nemagnetice, mai mult de atat, elimină aerul prins în apa din sistem. Este foarte ușor de instalat, întreținut și curățat în timp ce sistemul funcționează și poate fi montat în linie sau pe un bypass.

  • Performanta optima cu filtrare magnetica si hidrociclonica pentru volum mare, sisteme comerciale
  • Rapid și ușor de instalat aproape de perete (cu modificări minime ale țevilor necesare). Se potrivește conductelor orizontale și verticale în ambele direcții de curgere
  • Presiune maximă de lucru de 16 bar (232 psi)
  • Aerisire automată cu supapă de oprire automată – 12 bari (174 psi)
  • De înaltă calitate, temperatură ridicată evaluat magnet neodim
  • Garanție de 5 ani

Prezentare produs

Filtrul TF1 Delta este alcătuit dintr-un aliaj de alamă placat cu nichel de înaltă rezistență, care este potrivit atât pentru sistemele de încălzire, cât și pentru cele de răcire. Elementele din alamă au fost tratate cu un strat de nichel pentru a crește longevitatea și stabilitatea, ceea ce face ca filtrul să fie compatibil cu o varietate de glicoli și aditivi care se găsesc în mod obișnuit în sistemele de încălzire centrală.

Filtrul TF1 Delta a fost creat pentru a menține pierderile de presiune la un nivel minim și pentru a asigura un nivel ridicat de eficiență a colectării. Pentru a colecta o varietate de contaminanți din sistem, filtrul a fost dotat cu o acțiune hidrociclonică, un ansamblu de magneți și o zonă cu debit redus, toate acestea garantând că contaminanții nu vor afecta celelalte componente ale sistemului de încălzire.

Filtrul TF1 Delta încorporează o varietate de componente superioare pentru o experiență de filtrare optimă. Acesta conține un magnet de neodim de înaltă calitate care oferă o rată ridicată de eficiență a captării, împreună cu un design puternic al supapei de drenaj care permite ca filtrul să fie purjat fără a fi nevoie să opriți sistemul.

Utilizare, montare și dozare

Filtrul TF1 Delta este un filtru foarte eficient care utilizează atât acțiunea magnetică, cât și cea ciclonică pentru a extrage, stoca și eradica contaminanții din sistemele de apă. Este potrivit pentru toate sistemele, cum ar fi cele utilizate în cascadă, colectoare cu pierderi reduse și schimbătoare de căldură cu plăci. Sunt incluse instrucțiuni detaliate pentru instalare. Filtrul poate fi montat pe conducte verticale sau orizontale, în funcție de direcția de curgere care este specificată de săgeata de pe colector. De preferință, filtrul trebuie pus pe conducta de retur către cazan și poate fi montat cu un unghi de până la 45⁰ față de verticală, în cazul în care există o lipsă de spațiu sau de înălțime.

Ambalare, depozitare și siguranță

La fel ca în cazul tuturor produselor magnetice, dacă aveți montat un stimulator cardiac, trebuie acordată întotdeauna atenție suplimentară la manipularea oricărui filtru magnetic.
Ambalare individuală , cu instrucțiuni incluse. Nu sunt necesare condiții de depozitare speciale.

Performanțe

Lichide adecvate:
Apă
Soluții de inhibare pe bază de glicol
Gama de substanțe chimice Fernox / Aditivi pentru sistem
Procent maxim de glicol: – 50%

Volum intern – 0,84 galoane SUA
Presiune maximă de lucru – 16 Bari/232 psi
Debit maxim – 53 galoane SUA/min
Ventilație automată a aerului cu valvă de închidere automată – 12 Bar/174 psi
Temperatură maximă de funcționare – 248⁰F
Rată de captare – Până la 100% din contaminanții sistemului

Date referitoare la presiunea vaporilor
Filtrul TF1 Delta a fost testat hidrostatic în conformitate cu Directiva 97/23/CE privind echipamentele sub presiune la 24 bari (348 psi) pentru o clasificare PN16

Filtrul TF1 Delta funcționează prin filtrare cu hidrociclon. Apa care conține un amestec de particule și resturi este aspirată în filtru printr-un colector. Forța centrifugă a hidrociclonului învârte apoi lichidul, determinând separarea particulelor. Această mișcare turbionară transportă particulele în exteriorul filtrului, iar forma filtrului creează un spațiu în partea de jos unde particulele mai grele sunt reținute pentru a fi îndepărtate cu ușurință.

Filtrul TF1 Delta este configurat pentru a permite filtrarea ideală atât a materialelor magnetice, cât și a celor nemagnetice. Când apa intră în filtru, aceasta se deplasează în sus prin centrul filtrului și trece peste învelișul magnetic, ceea ce duce la o creștere a filtrării magnetice și la o mai bună colectare a particulelor. Pentru a curăța filtrul și a îndepărta orice murdărie, magnetul trebuie scos din teacă, iar supapa de scurgere trebuie deschisă. Acest proces este detaliat în instrucțiunile de curățare și nu necesită oprirea sistemului sau demontarea filtrului.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Corpul filtrului – Alamă turnată (EN 1982-CC754S), placată cu nichel
Colector – Alamă turnată (EN 1982-CC754S), placată cu nichel
Magnet – Neodim
Supapă de golire – Alamă placată cu nichel
Garnituri și șaibe – EPDM

Volumetrie

Cod produs: 62226

Tip: With Valves
Marime: 2″
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 270 × 314 × 515 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551622265
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 270 x 314 x 515 mm

Fise tehnice si de securitate

Fisa tehnica Fernox TF1 Delta Filter

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339