Lucian Chețan

„Mulțumim pentru tot, băieții care au instalat au fost foarte de treabă, iar părinții mei sunt mulțumiți. :)”

Dragoș Pahontu

– servicii de mentenanță pentru centrale termice și instalații de răcire –
„O echipă de profesioniști, cu o experiență demonstrată în industrie dar mai ales în relațiile inter-umane. Felicitări!”

Blaga Laurențiu

“Experiența mea cu G&M a fost una extrem de directă și practică. Echipa celor de la G&M a răspuns extrem de rapid doleanțelor noastre referitoare la punerea în funcțiune a centralei achiziționate. Remarc timpul scurt și modul profesionist în care cei de la G&M au pus în funcțiune noua centrală. În ceea ce privește centrala, aceasta este una extrem de silențioasă, fiabilă și ușor de manevrat. În concluzie, sper ca echipa G&M să continue cu același profesionalism și să își păstreze același tip de relație directă și în același timp eficientă cu clienții săi!“

Russu Octav

“Extrem de multumit de promptitudinea si profesionalismul echipei G&M: au reusit sa gaseasca o solutie personalizata, perfect adaptata nevoilor noastre si dimensiunilor spatiului nostru de locuit, extrem de economica. Extrem de eficienti, un montaj de calitate, intrunesc toate calitatile necesare pentru a putea fi pe deplin recomandati!”

Serban Petre, Director

Vorbim de pe aceași poziție – cea de companie de profil – și ca atare suntem în măsură sa evaluam nivelul calitativ al prestațiilor în domeniul HVAC al G&M. Colaborăm cu G&M Internațional Instalații de aproape 20 de ani și putem concluziona ca este compania in care poti avea incredere si alături de care se poate lucra într-un mod profesionist.

Ne bucurăm sincer de parteneriatul cu G&M Internațional Instalații, o companie de tradiție, cu reprezentare în județul Mureș și în Ardeal.

dr. Boga Ferenc, Director general

Pe parcursul celor cinci ani de colaborare, compania G&M a dat dovadă de seriozitate, promptitudine şi profesionalism.

Reprezentanţii firmei sunt persoane politicoase, serioase cu comportament profesionist, iar angajaţii lor formează o echipă tânără şi dinamică utilizând echipamente şi produse performante manifestând grijă pentru detalii. Sunt flexibili, s-au adaptat după programul nostru, totodată pun mare accent pe discreţie şi pe siguranţa societăţii.

Vă transmitem prin prezenta ca semn de apreciere şi respect vis-a-vis de felul în care se tratează problemele şi/sau cerinţele apărute pe parcursul colaborării şi se găseşte soluţii pentru rezolvarea promptă a acestora.

Recomandăm societatea G&M ca fiind un partener de încredere care îndeplineşte obligaţiile contractuale la timp, oferind servicii de curăţenie de calitate la preţuri competitive.

În speranţa unei colaborări viitoare la fel de avantajoase, vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în tot ceea ce faceţi!

Roxana Tarca, Manager Proiecte Speciale

„Stimati potentiali parteneri,

Va invit sa va alaturati celei mai profesionale echipe cu care am lucrat pe partea de instalatii – construire sisteme noi, imbunatatire sisteme vechi, gasire de solutii acolo unde constrangerile de diverse tipuri indicau lipsa de solutii.

Un colectiv tinar, dinamic, serios, extrem de meticulos, care a lucrat in conditii de presiune ridicata atunci cind situatia a impus- o. A gasit solutii acolo unde alte firme de profil nu au gasit.

Extrem de disponibili si saritori oricind, atenti la toate solicitarile noastre.

O abordare vasta, o viziune ampla, dincolo de actul de vanzare in sine – accent pe gasire de solutii in pofida realizarii de volume de vanzari.

O echipa dedicata care s-a specializat pe acest segment de servicii si il cunoaste foarte bine.”

Mihaela Galatanu, Director RU

„Colaborarea cu G&M International Instalatii a început nu demult timp.

Suntem multumiți de serviciile oferite până acum.

Speram că în timp calitatea serviciilor să se mențină la nivelul actual și colaborarea să se întindă pe o perioadă cât mai îndelungată!”

Remus Bența, Director

“Societatea noastră, SC Contranscom Benta SA colaborează cu firma G&M Internațional Instalații SRL de o foarte lunga perioadă de timp – 14 ani.

Am ales să colaborăm cu G&M Internațional Instalații SRL datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a produselor livrate, a profesionalismului deosebit al echipei, care a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.

Calitatea soluțiilor oferite de specialiștii G&M Internațional Instalații SRL, precum și capacitatea acestora de a coordona și monitoriza respectarea tuturor etapelor și termenelor de execuții și livrări ne-au determinat să continuăm colaborarea până în prezent.

Apreciem parteneriatul cu G&M Internațional Instalații SRL datorită exigențelor de calitate care se reflectă în serviciile oferite, a corectitudinii și promptitudinii în îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate.”

 

Lazăr Sorin, Director economic

”În legătură cu colaborarea S.C. G&M INTERNATIONAL INSTALATII S.R.L. şi prin derularea contractelor încheiate între compania noastra şi societatea sus numită, suntem în măsură de a face cunoscut faptul ca servicilor prestate de catre G&M se afla la un nivel al calității foarte bun.

G&M International Instalatii derulează cu compania noastră mai multe contracte de prestari servicii, dintre care enumeram Servicii de Curătenie, Întreţinerea aparatelor consumatoare de combustibil gazos, lichid şi solid.”