Solar S1

Descriere

Fernox Solar S1 Protector este un lichid cu inhibitor de coroziune pentru transferul de căldură în instalațiile solare. Acesta protejează colectoarele solare de coroziune și degradare și ajută la menținerea performanței transferului de căldură. Protectorul Fernox Solar S1 Protector este ideal pentru utilizarea cu toate tipurile de colectoare solare, inclusiv cele cu plăci plate și cu tuburi vidate. De asemenea, poate fi utilizat cu alte echipamente de transfer de căldură, cum ar fi schimbătoarele de căldură, conductele de căldură și colectorii cu conducte de căldură.

Fernox Solar S1 Protector este un lichid cu inhibitor de coroziune pentru transferul de căldură în instalațiile solare. Este un produs de înaltă performanță care asigură o protecție superioară împotriva coroziunii și ruginei. Formula acestui produs este concepută pentru a rezista la temperaturi ridicate și pentru a oferi o protecție de lungă durată.

Fernox Solar S1 Protector este un produs indispensabil pentru oricine dorește să își protejeze instalația solară de coroziune și rugină. Acest produs este ideal pentru utilizarea cu panouri solare, schimbătoare de căldură, țevi, tuburi și alte echipamente de transfer de căldură. Este ușor de utilizat și nu necesită unelte sau echipamente speciale.

Fernox Solar S1 Protector este rezistent la oxidare și la intemperii și nu își va pierde eficacitatea în timp. De asemenea, este netoxic și neinflamabil, ceea ce îl face sigur pentru utilizare în preajma oamenilor și animalelor. Acest produs se prezintă într-o cutie de aerosoli convenabilă pentru o aplicare ușoară.

Fluidul de transfer rezistent la căldură CIASer este conceput pentru a proteja toate tipurile de sisteme de încălzire solară termică în condiții de căldură. Este capabil să funcționeze atât sub formă gazoasă, cât și sub formă lichidă, la temperaturi mai mari de 180°C. În plus, poate oferi protecție împotriva înghețului până la -28°C și conține un inhibitor volatil de coroziune atât pentru protecția în stare gazoasă, cât și lichidă. În plus, este compatibil cu toate modelele de produse de panouri solare și este superior multor alte produse disponibile pe piață.

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs:59244
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 365 × 280 × 250 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551592445
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 365 x 280 x 250 mm

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Solar S1 Protector

Fisa tehnica Fernox Solar S1 Protector

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339