Solar Cleaner C

Descriere

Fernox Solar Cleaner C este produsul perfect pentru toate instalațiile solare. Acest agent de curățare concentrat este perfect pentru îndepărtarea murdăriei și a resturilor de pe panourile solare și este, de asemenea, sigur pentru utilizarea pe toate tipurile de sticlă.

Cantitate: 500ml

Fernox Solar Cleaner C este produsul perfect pentru toate instalațiile solare. Acest agent de curățare concentrat este perfect pentru îndepărtarea murdăriei și a resturilor de pe panourile solare și este, de asemenea, sigur pentru utilizarea pe toate tipurile de sticlă.

Căutați o modalitate de a vă curăța panourile solare care să fie atât ușoară, cât și eficientă?

Nu căutați mai departe de Fernox Solar Cleaner C! Acest agent de curățare concentrat este perfect pentru toate instalațiile solare și este ușor de utilizat. Formula puternică va îndepărta rapid și ușor murdăria, murdăria și resturile de pe panourile solare, lăsându-le cu aspect curat și limpede. Fie că vă folosiți panourile solare pentru uz personal sau pentru a genera energie electrică, Fernox Solar Cleaner C este modalitatea perfectă de a le păstra aspectul și funcționarea optimă. Așadar, nu mai așteptați, comandați astăzi sticla de Fernox Solar Cleaner C!

Fernox Solar Cleaner a fost formulat special pentru sistemele solare termice și este un detergent universal concentrat. Acesta elimină rapid orice fluide de transfer de căldură solară degradate, nămolul și blocajele, restabilind eficiența sistemelor solare termice existente. Compatibil cu toate materialele utilizate în mod obișnuit în instalațiile termice solare, este un produs care nu produce spumă și este ambalat convenabil în recipiente de 500 ml. Este potrivit pentru toate mărcile și modelele de sisteme solare termice.

Utilizare, montare și dozare

Solar Cleaner este potrivit pentru utilizarea în sistemele solare termice care respectă standardele BS EN 12976 și BS 5918. Scurgeți sistemul de lichid solar din punctul cel mai de jos și transferați-l într-un recipient adecvat pentru eliminare. Solar Cleaner se prezintă sub formă de concentrat și necesită diluare cu apă de la rețea sau demineralizată în proporție de o sticlă la fiecare 25 de litri. Reumpleți sistemul cu soluția de curățare și puneți-l în circulație timp de cel puțin o jumătate de oră. Ulterior, îndepărtați detergentul folosit într-un recipient adecvat pentru eliminare. Reumpleți sistemul cu apă și rotiți-l timp de cinci până la zece minute pentru a elimina orice reziduu de detergent din sistem și eliminați-l. Pentru a încheia, asigurați-vă că pH-ul apei din rețea și cel al apei de spălare finală sunt identice. În cazul în care pH-ul apei de rețea este mai mic, repetați procedura de spălare. În cele din urmă, odată ce procesul de spălare este finalizat, asigurați-vă că toate conductele sunt golite de apă înainte de a le umple cu lichidul Fernox Solar S1.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox Solar Cleaner este disponibil sub formă de soluție concentrată de 500 ml și nu prezintă niciun pericol sau iritație. Cu toate acestea, trebuie ținut departe de copii și nu trebuie ingerat niciodată. În cazul în care are loc un contact cu ochii sau cu pielea, zona trebuie spălată cu cantități mari de apă. Aruncați tot lichidul termic care s-a degradat și asigurați-vă că utilizați o soluție proaspătă în conformitate cu reglementările locale.

Compatibilitatea cu produsele nemetalice

Fernox Solar Cleaner este compatibil cu toate materialele nemetalice care se gasesc in instalatiile solare termice.

Calitate si mediu

Fernox Solar Cleaner este fabricat in conformitate cu BS EN ISO 9001 si 14001.

Proprietati fizice

Compozitie: o solutie apoasa concentrata de detergenti si inhibitori special formulati
Aspect: lichid limpede, incolor
Miros: Puternic
Densitate: 1,04 g cm-3
pH [conc]: 7.3
Solubilitate: Este usor de solubil in apa

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Solar Cleaner C

Fisa tehnica Fernox Solar Cleaner C

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339