Power Cleaner F8

Descriere

Fernox Power Cleaner F8 este un agent de curățare foarte puternic, cu acțiune rapidă, special conceput pentru sistemele de încălzire centrală cu adevărat contaminate, murdare și problematice. Formula sa pe bază de citrat, cu pH neutru, îndepărtează resturile, nămolul și calcarul fără a fi nevoie să fie neutralizată. Acest produs ajută la prelungirea duratei de viață a unui sistem de încălzire centrală și la restabilirea eficienței sale de încălzire, în conformitate cu BS 7593:2019 și cu practicile standard din industrie. Este o parte esențială a seriei de încredere Fernox Cleaner și doar o singură sticlă de 500 ml este suficientă pentru a curăța un sistem mare de încălzire centrală domestică (130 de litri sau 16 radiatoare), care este potrivit pentru 97% dintre casele rezidențiale din Marea Britanie si nu numai.

Este ușor de utilizat, iar sistemul poate continua să funcționeze normal în timpul procesului de curățare. Power Cleaner F8 grăbește toate procesele de curățare; powerflush, spălare manuală și magnetică și este compatibil cu toate metalele și materialele utilizate în mod regulat în sistemele de încălzire, inclusiv cu aluminiul.

  • Detergent pe bază de citrat pentru utilizare în sisteme puternic contaminate în conformitate cu BS 7593:2019
  • O sticlă tratează până la 130 de litri, 16 radiatoare și 250 mp de încălzire prin pardoseală, care acoperă 97% din locuințele din Romania
  • Acțiune rapidă; accelerează toate procesele de curățare, inclusiv powerflushing, spălări manuale și magnetice Îndepărtează nămolul, calcarul și resturile de coroziune
  • Non-acide (pH neutru), non-toxice și non-spumare
  • Compatibil cu toate metalele și materialele utilizate în mod obișnuit în sistemele de încălzire, inclusiv aluminiul

Utilizare, montare și dozare

Un singur flacon de 500 ml de Power Cleaner F8 este suficient pentru a curăța un sistem de încălzire centrală de dimensiuni mari, cu o capacitate de 130 de litri, care acoperă majoritatea locuințelor. Dacă sistemul este mai mare de 130 de litri sau are mai mult de 16 radiatoare, sau dacă sistemul conține multe nămoluri, atunci ar putea fi necesar să folosiți mai mult Power Cleaner F8.

Începeți prin a goli întregul sistem și apoi umpleți-l din nou cu apă din rețea. Întreaga instalație, inclusiv radiatoarele de alimentare prin picurare (dacă sunt instalate) trebuie să poată fi golită complet pentru rezultate optime. Se sugerează să furnizați robinete de închidere cu orificiu plin cu conectori pentru furtunuri pentru o perioadă scurtă de timp. Robinetele motorizate și cele controlate termostatic trebuie reglate în așa fel încât niciun segment al sistemului să nu fie blocat în timpul curățării sau clătirii. Evacuările trebuie să fie direcționate către sistemul de canalizare subteran, nu către cel de deasupra acestuia. Pentru sistemele cu aerisire deschisă, adăugați Power Cleaner F8 prin rezervorul din față. Pentru sistemele închise ermetic, introduceți detergentul prin radiatorul port-prosop, filtrul de sistem TF1 sau alt punct de dozare adecvat.

Power Cleaner F8 trebuie să fie utilizat în combinație cu un dispozitiv de curățare prin purjare. Este important să respectați instrucțiunile producătorului în această privință. F8 trebuie să fie circulat timp de cel puțin șaizeci de minute în timp ce funcționează la temperatura obișnuită. Dar dacă sunt prezente acumulări de oxid de fier sau calcar, perioada de curățare poate fi extinsă la șapte zile în prezența temperaturii obișnuite. În cazul în care, după o oră, radiatorul prezintă încă o zonă rece, fluxul prin radiator trebuie mărit prin închiderea robinetelor de la celelalte radiatoare.

Dacă este necesar, trebuie aplicate doze suplimentare de Power Cleaner F8. Sistemul trebuie golit și curățat în detaliu de cel puțin două ori până când apa este limpede. Atunci când Power Cleaner F8 este utilizat împreună cu o mașină de curățare cu purjare, spălați sistemul cu apă de la rețea până când acesta este limpede. Pentru a proteja sistemul împotriva coroziunii și a depunerilor de calcar, umpleți-l cu Fernox Protector F1 (sau Fernox Protector+ Filter Fluid atunci când sistemul conține un filtru integrat). În cazul buteliilor indirecte cu o singură alimentare, cum ar fi buteliile „Primatic” și altele similare, se recomandă să se utilizeze substanțe chimice destinate apei potabile.

Ambalare, depozitare și siguranță

Power Cleaner F8 este furnizat în sticle de 500ml. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se amesteca cu alte substanțe chimice. Pentru informații suplimentare referitoare la siguranță, consultați Fișa cu date de securitate (SDS).

Proprietăți fizice / Proprietăți

Culoarea: Portocalie
Miros: Aromat
Forma: Lichidă
pH (conc): 7,2
pH (0,5% Soluție): 6,5 – 7,7
SG: 1,16 @ 20°C

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 62488
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime):182 × 88 × 52 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551624887
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 195 x 265 x 180 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551002159

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Power Cleaner F8

Fisa tehnica Fernox Power Cleaner F8
Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339