NOUA CENTRALA VAILLANT ecoTEC PLUS

Descriere

ecoTEC plus

Confort sporit de apă caldă, cu puteri cuprinse intre 25 si 40 kW.

NOU – ecoTEC plus – 26-40 kW. Incalzire si apa calda menajera. Click aici pentru gama de puteri.

___________________________________

NOU – ecoTEC plus – 25-35 kW. Doar incalzire (apa calda se realizeaza impreuna cu un boiler). Click aici pentru gama de puteri.

___________________________________

NOU – ecoTEC exclusive – 20-36 kW. Doar incalzire (2 modele), incalzire si apa calda menajera (1 model). Click aici pentru gama de puteri.

___________________________________

NOU – ecoTEC plus VUI – 32 kW. Icalzire si apa calda menajera (cu rezervor incorporat). Click aici pentru gama de puteri.

 

  • Pregătiți-vă pentru viitor cu noua noastră tehnologie inteligentă de ardere, care se adaptează în mod automat la calitatea fluctuantă a gazului
  • Extindeți-vă sistemul cu energii regenerabile și încălziți mai eficient ca niciodată
  • Conectați centrala ușor prin plug-and-play

Monitorizați ușor sistemul de încălzire, grație noului design și conceptului de funcționareÎn loc de o soluție de încălzire pe termen scurt, căutați un sistem de încredere care funcționează pe termen lung? Cu ajutorul noii noastre centrale cu condensare pe gaz ecoTEC plus, luați o decizie pentru viitor. Calitatea dovedită garantează o durată îndelungată, în timp ce funcțiile inovatoare cresc eficiența. Ambii factori contribuie la reducerea considerabilă a costurilor dvs.

Fii pregătit pentru calitatea fluctuantă a gazelor

Datorită noii funcții de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problemă. Centrala recunoaște singură calitatea fluctuantă a gazului și funcționează întotdeauna la eficiență maximă. La fel va fi și în viitor!

Îmbunătățește sistemul cu energii regenerabile

Noua ecoTEC plus oferă o soluție de încălzire durabilă. În special împreună cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, vă puteți configura sistemul de încălzire în mod optim – și astfel puteți economisi atât energia, cât și costurile de încălzire. Datorită noului asistent de instalare integrat al controlerului, vă asigurați că centrala funcționează întotdeauna cu eficiență maximă, oferindu-vă confort optim. Pentru mai multă sustenabilitate, puteți extinde cu diferite sisteme, cum ar fi energiile regenerabile. Limbajul lor comun eBUS facilitează instalarea.

Control de la distanță pentru o eficiență sporită – plug-and-play

Există doar câțiva pași înainte ca noul dvs. sistem de încălzire să poată fi controlat de oriunde. Aproape fără niciun efort de instalare sau cunoștințe de specialitate, vă puteți conecta noua centrală cu modulul de internet sensoNET și aplicația MyVaillant pentru a o gestiona chiar și în drum spre casă. Această opțiune nu este numai convenabilă, este, de asemenea, durabilă, deoarece centrala funcționează numai atunci când aveți nevoie cu adevărat.

Monitorizarea optimă a încălzirii

Vă place să aveți controlul total când vine vorba de consumul de energie? În special, în combinație cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, vă puteți controla complet centrala termică. Datorită noii interfețe cu elemente tactile, monitorizarea funcționării centralei devine mai convenabilă ca niciodată. Bucurați-vă de designul nostru contemporan și de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitivă și fără probleme.

 

 

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339