MICROCENTRALA DOMPROJECT D

Descriere

Domproject D sunt microcentrale murale cu functionare pe combustibil Gaz Natural sau GPL, cu schimbator bitermic din cupru tratat cu aluminiu atoxic pentru preparare agent termic de incalzire si apa calda menajera in regim instantaneu.
Beneficiind de panoul de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv, microcentrala termica Domiproject D permite alegerea rapida a modurilor de functionare cat si o vizualizare usoara in orice moment a temperaturilor agentului termic cat si a apei calde menajere.
Meniul usor de utilizat asigura o gestionare rapida a tuturor parametrilor de lucru, avertizand prin sistemul de coduri de eroare despre posibilele erori in functionare, facilitand astfel asistenta tehnica.
Moderne si economice Domiproject D sunt disponibile in varianta cu tiraj fortat (F) si natural (C) si fiecare cu doua game de puteri 24 kW si 32 kW.

CELE MAI COMPACTE MICROCENTRALE TERMICE MURALE DIN ROMANIA –
POT FI CONECTATE LA SONDA EXTERIOARA DE TEMPERATURA SI CRONOTERMOSTAT
PROIECTATE PENTRU CONECTARE IN SISTEME COMBINATE CU PANOURI SOLARE.

Caracteristici:

• schimbator de caldura bitermic din cupru
• panou de comanda cu afisaj LCD si butoane de reglaj
• pompa cu 3 viteze
• arzator atmosferic din otel inox
• eficienta ridicata – Clasificare de 3 stele (maxim pentru microcentralele fara condensatie) conform normei europene de Eficienta Energetica CE 92/42
• functia SUN EASY – microcentrala poate fi conectata la un sistem solar, care poate preincalzi sau incalzi pana la temperatura de utilizare apa rece care este introdusa in aceasta (boilerul solar este montat in amonte de centrala, pe traseul de apa rece). Arzatorul va porni numai daca este cazul si strict la nivelul de putere necesar la momentul respectiv.
• functia anti-inghet – asigura protectia microcentralei impotriva efectelor distructive ale inghetului in instalatia de incalzire, prin pornirea automata a acestuia pe functia de incalzire, atunci cand temperatura agentului termic scade sub 5ºC.
• pompa cu 3 viteze – permite adaptarea usoara la caracteristica hidraulica a instalatiei
• functia anti-blocare pompa – in cazul in care pompa de circulatie nu a functionat 24 de ore (de exemplu vara), aceasta este pornita automat cateva secunde pentru a evita blocarea lagarelor.
• tehnologie high-tech – placa electronica care gestioneaza microcentrala permite functionarea optima prin modularea continua a arzatorului functie de necesarul termic al imobilului – sistem ECS (Evolved Combustion System).
• OpenTherm – protocol de comunicare avansat care permite utilizarea unui termostat modulant (accesoriu) si gestionarea la distanta a tuturor parametrilor microcentralei.
• sonda exterioara de temperatura – posibilitate de functionare cu s.e.(accesoriu) si optimizarea puterii de arderea functie de temperatura exterioara pe baza curbelor de lucru setate .
• economie de combustibil- economie la prepararea apei calde menajere prin utilizarea functiei ECO in perioadele care consumul este redus. Prin optiunea COMFORT acm din schimbatorul de caldura bitermic este mentinuta la temperatura dorita de utilizator si apa calda menajera este disponibila rapid la deschiderea robinetului. De asemenea, functionarea modulanta a arzatorului pe o plaja mare de putere (7,6-24 kW; 10,6-32 kW), atat in incalzire, cat si in producere acm permite obtinerea de economii importante de gaz.
• Ultra Compacta- Domiproject este cea mai compacta microcentrala murala din Romania (23x40x70cm) si este alegerea ideala pentru amplasare in spatii inguste sau chiar incorporate in corpuri de mobila.
• No Plastic – constructie robusta, fara elemente hidraulice din plastic asigura o durabilitate marita in timp.
• doar 4 componente in miscare- pompa de circulatie, ventilatorul, vana de gaz si fluxostatul de acm; lipsa schimbatorului de caldura in placi pentru acm si a vanei deviatoare garanteaza o durabilitate marita in timp si o mentenanta facila.
• siguranta maxima in exploatare – Domiproject are clasa de protectie electrica IPX5D, specifica microcentralelor de ultima generatie, dispunand de 12 sisteme de siguranta independente pentru asigurarea functionarii in siguranta.

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339