MICROCENTRALA DOMITECH D

Descriere

MicrocentralaDOMITECH D se gaseste la G&M International Instalatii din Tirgu Mures.

Domitech D este o microcentrala murala cu tiraj fortat cu functionare pe combustibil gaz natural sau GPL, cu schimbator bitermic din cupru pentru preparare agent termic si apa calda menajera in regim instantaneu si arzator atmosferic din inox AISI 304.
Schimbatorul de caldura este fabricat integral din cupru si este brevet Ferroli: forma “omega”, cu suprafata de schimb de caldura marita care asigura transfer termic optim, iar forma de spirala a tevii de apa calda menajera din interior amplifica efectul de auto-curatare.
Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv si afisaj de dimensiuni generoase, microcentrala termicaDomitech D permite alegerea rapida a modurilor de functionare, cat si o vizualizare usoara in orice moment a temperaturilor agentului termic si apei calde menajere.
Meniul asigura o gestionare rapida a tuturor parametrilor de lucru, avertizand prin sistemul de coduri de eroare despre posibilelor erori in functionare, facilitand astfel asistenta tehnica.
Moderna si economica, microcentrala Domitech D este disponibila in variantele cu tiraj fortat si natural, cu puteri nominale de 24 kW si 32 kW.

Caracteristici:

• arzator atmosferic cu aprindere electronica
• camera etansa cu ventilatie fortata
• sistem de control cu microprocesor
• panou de comanda digital
• functionare apa calda eco / confort

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339