MICORCENTRALA DIVATOP HF

Descriere

MicrocentralaDIVATOP HF se gaseste la G&M International Instalatii din Tirgu Mures.

Divatop HF este o microcentrala murala cu tiraj fortat cu functionare pe combustibil gaz natural sau GPL, pentru incalzire, cu schimbator de caldura primar din cupru si arzator atmosferic din inox AISI 304. Microcentrala poate fi conectata la un boiler indirect extern cu acumulare pentru producere apa calda menajera (acm). Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv si afisaj de dimensiuni generoase, microcentrala termica Divatop HF 24/32 permite alegerea rapida a modurilor de functionare, cat si o vizualizare usoara in orice moment a temperaturilor agentului termic si apei calde menajere. Meniul asigura o gestionare rapida a tuturor parametrilor de lucru , avertizand prin sistemul de coduri de eroare despre posibilele erori in functionare, facilitand astfel asistenta tehnica. Moderna si economica, microcentrala DIVATOP HF este disponibila in variantele cu tiraj fortat (HF)si natural (HC), cu puteri nominale de 24 kW si 32 kW.

Versiuni disponibile: 

 • Divatop HF 24 – microcentrala murala numai incalzire 24 kW
 • Divatop HF 32 – microcentrala murala numai incalzire 32 kW

Dotari: 

 • Conectare usoara la un boiler extern – microcentrala DIVATOP H poate fi conectata simplu la un boiler extern pentru producere acm, datorita vanei deviatoare cu 3 cai incorporata: aceasta comuta de pe incalzire pe serpentina boilerului si invers. Nu mai este necesar kit suplimentar de conectare (vana deviatoare externa sau pompa de boiler).
 • Afisaj digital – panoul de comanda digital este prevazut cu afisaj de mari dimensiuni.
 • Eficienta ridicata – Clasificare de 3 stele (maxim pentru centrale fara condensatie) conform normei europene de Eficienta Energetica CE 92/42
 • Functia anti-inghet – asigura protectia microcentralei impotriva efectelor distructive ale inghetului in instalatia de incalzire, prin pornirea automata a acestuia pe functia de incalzire, atunci cand temperatura agentului termic scade sub 5ºC.
 • Pompa cu 3 viteze – permite adaptarea usoara la caracteristica hidraulica a instalatiei
 • Functia anti-blocare pompa – in cazul in care pompa de circulatie nu a functionat 24 de ore (de exemplu vara), aceasta este pornita automat cateva secunde pentru a evita blocarea lagarelor.
 • Tehnologie high-tech – placa electronica care gestioneaza microcentrala permite functionarea optima prin modularea continua a arzatorului
 • Functie de necesarul termic al imobilului – sistem ECS (Evolved Combustion System).
 • Sistemul Air Control – Divatop H este echipată cu ventilator cu turatie variabilă, monitorizat de un traductor de presiune si comandat de microprocesorul plăcii electronice. Intrucât orice microcentrală functionează pe parcursul unui an preponderent la sarcini de 30-50% din puterea maximă, reglarea precisă a debitului de aer în functie de puterea necesară asigură un randament superior microcentralelor clasice cu ventilator on/off.
 • OpenTherm – protocol de comunicare avansat care permite utilizarea unui termostat modulant (accesoriu) si gestionarea la distanta a tuturor parametrilor microcentralei.
 • Sonda exterioara de temperatura – posibilitate de functionare cu s.e.(accesoriu) si optimizarea puterii de arderea functie de temperatura exterioara pe baza curbelor de lucru setate .
 • No Plastic- constructie robusta, fara elemente hidraulice din plastic asigura o durabilitate marita in timp.
  siguranta maxima in exploatare – Divatop H are clasa de protectie electrica IPX5D, specifica microcentralelor de ultima generatie

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339