Fernox Limescale Remover DS-3

Descriere

Fernox Limescale Remover DS-3 este produsul perfect pentru îndepărtarea depunerilor de calcar de pe orice tip de boiler de apă. Este sigur de utilizat și foarte eficient, ceea ce îl face un produs indispensabil pentru oricine dorește să își mențină încălzitorul de apă în condiții optime.
Căutați o modalitate de a elimina depunerile de calcar de pe încălzitorul de apă? Nu căutați mai departe de Fernox Limescal Remover DS-3! Această formulă puternică este concepută pentru a îndepărta depunerile de calcar de pe orice tip de încălzitor de apă, ceea ce o face perfectă pentru a fi utilizată acasă sau într-un cadru comercial. Fernox Limescale Remover DS-3 este formulat pentru a fi sigur pentru utilizare pe toate metalele, inclusiv pe oțel inoxidabil, cupru și aluminiu. În plus, este non-toxic, astfel încât îl puteți utiliza cu toată liniștea. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a elimina depunerile de calcar de pe boilerul dumneavoastră, nu căutați mai departe de Fernox Limescale Remover DS-3!

Fernox Limescale Remover DS-3 este produsul perfect pentru îndepărtarea depunerilor de calcar de pe orice tip de boiler de apă. Această formulă puternică dizolvă rapid depunerile dificile pentru a lăsa sistemul de apă caldă fără murdărie. Cu Fernox Limescale Remover DS-3, încălzitorul dvs. de apă va arăta și va funcționa mai bine pentru mulți ani de acum încolo.

Fernox DS-3 Limescal Remover este un container de 2 kg de acid sulfamic eficient și în același timp prietenos cu mediul înconjurător. Este destinat pentru confortul consumatorului și poate fi utilizat pe aparatele electrocasnice și pe schimbătoarele de căldură ale cazanelor pentru a îndepărta depunerile de calcar. Acesta își va schimba culoarea atunci când produsul este epuizat și trebuie eliminat într-un sistem de canalizare.

Acest produs este potrivit pentru îndepărtarea calcarului din orice boiler și poate fi utilizat în siguranță pe țevi din oțel, oțel inoxidabil, fontă, cupru, alamă, PVC, cauciuc ABS, polietilenă și majoritatea țevilor din plastic. Cu toate acestea, nu poate fi utilizat pe aluminiu cu ecartament subțire sau corodat, zinc, oțel galvanizat, acrilic (de exemplu, ceainice și căzi din plastic), suprafețe cromate sau emailate (de exemplu, căzi), beton și azbest. În caz de îndoială, consultați producătorul aparatului.

Fernox DS-3 este un produs ideal pentru restabilirea eficienței optime a oricărui tip de încălzitor de apă.

Utilizare, montare și dozare

Înainte de utilizare, Fernox DS-3 trebuie dizolvat în apă caldă, cu o concentrație maximă de 1 kg la 10 litri de apă (10%) și o concentrație minimă în timpul utilizării de 250 g la 10 litri de apă (2,5%). Pentru a accelera procesul de detartraj, temperatura apei nu trebuie să depășească 80°C. Deoarece procesul de detartraj eliberează dioxid de carbon, trebuie să se lase suficient spațiu pentru spuma generată. Produsul se va transforma din galben în verde spre albastru pe măsură ce se consumă. Chiar și la o temperatură rece, schimbarea culorii albastre va dura mult timp pentru a se produce. Odată ce detartrajul este finalizat, clătiți zona de mai multe ori până când toate urmele și mirosurile sunt eliminate. Este imperios necesar să fiți precauți atunci când manipulați Fernox DS-3, deoarece este un produs periculos. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Fișa cu date de siguranță a produsului (SDS). Vă rugăm să vă asigurați că Fernox DS-3 este ținut departe de accesul copiilor. Pentru a neutraliza produsul, utilizați Fernox System Neutraliser.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox DS-3 este furnizat în containere de 2 kg.

Fernox DS-3 este un produs periculos pentru care se recomandă acordarea unei atenții speciale în timpul utilizării. Pentru informații suplimentare, consultați Fișa cu date de securitate (SDS). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Fernox DS-3 conține acid sulfamic cu inhibitori, indicatori și surfactanți nespumanți.
Culoarea: Galbenă
Miros: Slab
Forma: Cristale
pH: 2,0 (1% soluție cu/fără)
S.G: N/A

Volumetrie / Dimensiuni:

Cod produs: 58223
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 107 × 215 × 200 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551582231
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 210 x 411 x 207 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551001206

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Limescale Remover DS-3

Fisa tehnica Fernox Limescale Remover DS-3

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339