Fernox Leak Sealer F4

Descriere

Ideal pentru reducerea pierderilor de presiune la instalaţii de încălzire închise; sigilează majoritatea microfisurilor şi scurgerilor mici din locuri inaccesibile.

Cantitate: 500ml

Caracteristici Fernox Leak Sealer F4:

Ideal pentru reducerea pierderii presiunii la sisteme inchise
Sigileaza majoritatea scurgerilor, inclusiv scurgerile mici inaccesibile
Economiseste timp si bani in drenarea unui sistem si reparatii
Nu cauzeaza blocarea pompei, a gurilor de aerisire, etc
Compatibil cu toate metalele si materialele frecvent utilizate pentru sistemele de incalzire

Fernox Leak Sealer F4 este utilizat prin sisteme de incalzire domestice pentru oprirea scurgerilor mici, inaccesibile. Fernox Leak Sealer F4 functioneaza cel mai bine in apa calda sau fierbinte care circula. Dupa dispersarea completa, solutia va deveni eficienta in 1 – 24 ore. Eficienta Fernox Leak Sealer F4 a fost limitata in mod deliberat pentru a preveni blocarea dispozitivelor de siguranta, pompelor, etc.

Pentru o protectie indelungata impotriva coroziunii, sistemul trebuie, de asemenea, curatate cu Fernox Cleaner F3 si a inhibat cu Fernox Protector F1.

Leak Sealer F4 500ml este o soluție chimică concepută pentru închiderea scurgerilor mici și inaccesibile dintr-un sistem de încălzire centrală. Aceasta caută punctul de intrare a oxigenului și formează un polimer pentru a sigila gaura. Efectul se observă de obicei în 1-24 de ore și este mai eficient decât golirea sistemului. Este ideal pentru pierderile de presiune, pentru etanșarea rapidă a scurgerilor interne inaccesibile și pentru a economisi timp și bani. În plus, este sigur de utilizat, deoarece nu provoacă blocaje în conducte sau în componentele vulnerabile, cum ar fi pompele și supapele de aer.

Utilizare, montare și dozare

Se sugerează utilizarea unei cantități de 0,385% din acest produs. O singură aplicare a acestuia este suficientă pentru a deservi o proprietate de mari dimensiuni cu un sistem de încălzire de 130 de litri, care cuprinde până la 16 radiatoare sau 250 mp de încălzire prin pardoseală. Pentru a-l adăuga la sistemele cu ventilație deschisă, utilizați rezervorul de alimentare și de expansiune. Pentru a-l adăuga la sistemele închise ermetic, trebuie utilizat un punct de dozare (cum ar fi un radiator port-prosop sau un filtru de sistem în linie). Alternativ, se poate utiliza un recipient de dozare adecvat pentru a injecta produsul în sistem. În cazul buteliilor indirecte cu o singură alimentare, de exemplu un „Primatic” sau ceva similar, ar trebui să se utilizeze produse chimice pentru apă potabilă.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox Leak Sealer F4 este furnizat în sticle de 500 ml.

Fernox Leak Sealer F4 este clasificat ca fiind nepericulos, dar la fel ca toate produsele chimice, nu se va lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Fernox Leak Sealer F4 este o emulsie de polimeri.
Culoarea: Albicioasă
Miros: Slab
Forma: Lichid vâscos
pH (conc): 5,0 – 7,0
pH (la – utilizare): 7,0 – 8,5
SG: 1,0 la 20°C

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 57764
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 182 × 88 × 52 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551577640
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 195 x 268 x 182 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551001183

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Leak Sealer F4

Fisa tehnica Fernox Leak Sealer F4

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339