Fernox HVAC Protector F1

Descriere

Protejați-vă sistemul HVAC împotriva coroziunii interne și a formării de calcar cu Fernox HVAC Protector F1. Acest produs inovator este conceput pentru a preveni deteriorările care pot duce la reparații costisitoare.

Fernox HVAC Protector F1 este un dispozitiv de protecție puternic, de nivel profesional, conceput pentru a menține sistemul dvs. comercial de încălzire și răcire în siguranță. Acest protector puternic este dotat cu caracteristici care vă vor menține sistemul în siguranță împotriva coroziunii interne și a formării de calcar, asigurându-vă că acesta va funcționa fără probleme în anii următori. Fernox HVAC Protector F1 este ușor de utilizat și nu necesită unelte sau abilități speciale, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru orice unitate comercială.

Cantitate: 10L

Caracteristici Fernox HVAC Protector F1:

  • Central Heating Protector pentru instalatii comerciale de incalzire si racire din metale combinate
  • Pentru apa care nu este coroziva la otel, fonta, cupru, alama si aluminiu
  • Previne depunerea calcarului
  • Pastreaza eficienta prelungind durata de viata a sistemului
  • Compatibil cu toate metalele si materialele frecvent utilizate pentru sistemele de incalzire si racire
  • Non-toxic si in conformitate cu cerintele de mediu

Fernox HVAC Protector F1 este o soluție unică, netoxică, neinflamabilă, necorozivă și necaustică, care protejează împotriva coroziunii interne și a formării de calcar în sistemele comerciale de încălzire și răcire. Este special conceput pentru a fi utilizat în încălzitoarele, cazanele și sistemele de aer condiționat alimentate cu gaz sau cu ulei.

Fernox HVAC Protector F1 este o soluție extrem de eficientă și puternică, care ajută la prevenirea deteriorării sistemului dumneavoastră HVAC cauzată de rugină și de acumularea de calcar. Este ușor de utilizat și nu necesită pregătire sau echipamente speciale.

Fernox HVAC Protector F1 este compatibil cu toate tipurile de metale și aliaje, inclusiv oțel inoxidabil, cupru, aluminiu, alamă și oțel galvanizat. De asemenea, este compatibil cu toate tipurile de sisteme HVAC, inclusiv cu încălzitoarele, cazanele și aparatele de aer condiționat. Acest produs este netoxic și necoroziv, ceea ce îl face sigur pentru a fi utilizat în preajma oamenilor și animalelor. De asemenea, este neinflamabil, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la incendii accidentale.

Fernox HVAC Protector F1 este o alegere excelentă pentru oricine dorește să își protejeze sistemul HVAC de rugină și de acumularea de calcar. Este ușor de utilizat, netoxic, necoroziv și neinflamabil. În plus, este compatibil cu toate tipurile de metale și aliaje, inclusiv oțel inoxidabil, cupru, aluminiu, alamă și oțel galvanizat. Așadar, nu mai așteptați, puneți mâna pe o cutie de Fernox HVAC Protector F1 astăzi!

Protector F1 este un produs destinat utilizării în sistemele de încălzire și răcire, care protejează împotriva coroziunii și a acumulării de calcar. Acesta asigură o tamponare excelentă a nivelului pH-ului pentru a menține apa din sistem în intervalul corespunzător și pentru a proteja împotriva coroziunii în sistemele cu metale mixte. Acest produs este compatibil cu toate celelalte produse comerciale Fernox și poate fi utilizat cu toate materialele și metalele întâlnite în mod obișnuit în astfel de sisteme, inclusiv oțel și aluminiu. Doza recomandată este de 0,5% pentru un produs de 10 litri și tratarea unui sistem de până la 2000 de litri. Nivelurile de produs trebuie verificate în mod regulat și adăugate, dacă este necesar, pentru a menține cea mai bună protecție. Protector F1 oferă o formulă cu trei inhibitori pentru a preveni avariile și defectarea prematură a cazanului, cu protecție organică, anodică și catodică, asigurând în același timp că apa din sistem are nivelurile corecte de pH.

Utilizare, montare și dozare

Cantitatea sugerată de produs care trebuie utilizată este de 0,5%, ceea ce este suficient pentru a trata un sistem de 2000 de litri. Fernox Protector F1 10L poate fi turnat în sistem cu ajutorul unui vas dozator. Pentru a asigura o dispersie rapidă, vă sfătuim să goliți parțial sau total sistemul și să adăugați Protector F1 10L în timpul reumplerii. Se recomandă ca sistemele care nu au fost tratate să fie curățate cu atenție și spălate cu Fernox Cleaner F3 10L înainte de tratarea cu Fernox Protector F1 10L, deoarece particulele existente pot deteriora instalația. Este important să verificați în mod regulat concentrația cu Fernox Express Inhibitor Test și să completați, dacă este necesar, pentru o siguranță maximă.

Ambalare, depozitare și siguranță
Fernox Protector F1 10L este furnizat în recipiente de 10 litri.

Fernox Protector F1 10L este clasificat ca fiind nepericulos, dar, la fel ca toate produsele chimice, nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor. A nu se amesteca cu alte substanțe chimice. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă.

Proprietăți fizice / Proprietăți
Culoarea: Galben deschis
Miros: Aromatizat (ușor)
Forma: Lichid limpede
pH (conc): 8,3
pH (0,5% Soluție): 7,85 – 8,5
SG: 1,111 la 20°C

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 62554
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 310 × 230 × 205 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551625549
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 310 x 230 x 205 mm

Fise tehnice si de securitate

Fisa tehnica Fernox HVAC Protector F1
Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339