Fernox HP-15c

Descriere

Fernox HP-15c este un fluid concentrat de transfer de căldură pentru pompele de căldură aer-apă sau geotermice. Este un fluid de înaltă performanță, necoroziv și necoagulant, compatibil cu majoritatea sistemelor de pompe de căldură.

Fernox HP-15c este formulat pentru a asigura un transfer maxim de căldură cu o stabilitate termică excelentă. Are un punct de curgere scăzut pentru a asigura performanța pompei de căldură pe vreme rece și o rată de evaporare scăzută pentru a reduce riscul de ardere a pompei.

Acest fluid de transfer de căldură este netoxic și neinflamabil, ceea ce îl face sigur de utilizat și ușor de eliminat. De asemenea, este biodegradabil, ceea ce îl face ecologic.

Fernox HP-15c este compatibil cu majoritatea pompelor de căldură și poate fi utilizat atât cu sistemele noi, cât și cu cele existente. Se livrează într-un recipient convenabil de 20 litri pentru o manipulare și depozitare ușoară.

Cantitate: 20L
Fernox HP-15c este fluidul de transfer de căldură perfect pentru pompele de căldură aer-apă sau geotermice. Este concentrat, astfel încât trebuie să adăugați doar o cantitate mică în sistemul dumneavoastră, ceea ce îl face ușor de utilizat. De asemenea, are o capacitate mare de transfer de căldură, astfel încât poate transfera rapid și eficient căldura de la sursa de căldură la locuința dvs. Fernox HP-15c este formulat pentru a nu fi coroziv, astfel încât nu vă va deteriora pompa de căldură. Și are o rată de evaporare scăzută, astfel încât nu va trebui să reumpleți pompa de căldură atât de des. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui fluid de transfer de căldură de calitate și ușor de utilizat, Fernox HP-15c este alegerea perfectă.

Acest fluid specializat este destinat pompelor de căldură cu sursă de aer și sol; este netoxic și concentrat. Scopul său este de a proteja împotriva coroziunii și a calcarului și este eficient pentru protecția împotriva înghețului de la -14°C la -34°C. Are o formulă de înaltă performanță, cu pH stabil și este compatibil cu toate materialele tipice întâlnite în sistemele de pompe de căldură.

Utilizare, montare și dozare

Înainte de a utiliza Fernox HP-15c, acesta trebuie diluat cu apă obișnuită de la robinet. Pentru a se asigura că produsul oferă o protecție suficientă împotriva coroziunii și a biocidelor, concentrația minimă trebuie să fie de 33%. Cea mai mare concentrație ar trebui să fie de 50%. După diluare, Fernox HP-15c va oferi protecție împotriva înghețului, așa cum se arată în tabel. Verificarea punctului de îngheț poate fi efectuată cu un refractometru Fernox. Înainte de a adăuga Fernox HP-15c la un sistem de încălzire preexistent, resturile, nămolul și calcarul trebuie îndepărtate cu un detergent Fernox Cleaner compatibil.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox HP-15c este furnizat în bidoane de 20 litri litri.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se amesteca cu alte substanțe chimice. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați Fișa cu date de securitate (SDS).

Proprietăți fizice / Proprietăți

Compoziția: O soluție apoasă de monopropilen glicol cu inhibitori și stabilizatori cu formulă specifică.
Miros: Ușor
Forma: Lichid
Aspect: Lichid roșu
S.G.: 1,04
pH: 7,7

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 62546
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 365 × 280 × 250 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551625464
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 365 x 280 x 250 mm

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox HP-15c

Fisa tehnica Fernox HP-15c

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339