Fernox Filter Fluid+ Protector

Descriere

Fernox Filter Fluid+ Protector este o necesitate pentru orice proprietar de locuință cu un sistem de încălzire. Acest protector oferă protecție pe termen lung împotriva coroziunii interne și a acumulării de calcar, care vă poate deteriora sistemul și poate duce la reparații costisitoare. Doar câteva picături din acest protector la fiecare câteva luni este tot ce este necesar pentru ca sistemul dvs. să funcționeze fără probleme pentru anii următori.

Cantitate: 500ml

Caracteristici Fernox Filter Fluid+ Protector:

Functioneaza cu un filtru pentru a proteja sistemul impotriva coroziunii resturilor
Prelungeste durata de viata a schimbatorului de caldura a pompelor de caldura
Prelungeste durata de viata a schimbatorului de caldura a centralelor termice
Conceput pentru a fi lasat in sistem permanent
Previne formarea la scara si coroziune
Formula inovatoare
Cel mai bun din clasa

Fernox Filter Fluid+ Protector este o necesitate pentru oricine are o pompă de căldură sau un sistem de încălzire centrală. Formula inovatoare funcționează împreună cu un filtru pentru a proteja sistemul împotriva coroziunii reziduurilor, prelungind durata de viață a schimbătorului de căldură al pompei de căldură. De asemenea, prelungește durata de viață a schimbătorului de căldură din sistemele de încălzire centrală, prevenind acumularea de calcar și coroziunea. Acest produs indispensabil este conceput pentru a fi lăsat permanent în sistem, asigurând protecția sistemului dumneavoastră pentru mulți ani de acum încolo.

Fernox Filter Fluid+ Protector asigură protecție pe termen lung împotriva coroziunii interne și a formării de calcar în sistemele de încălzire. Este conceput pentru a fi utilizat în toate tipurile de încălzitoare, cazane și radiatoare și este ideal pentru protecția împotriva coroziunii și a acumulării de calcar.

Fernox Filter Fluid+ Protector este netoxic și ecologic și este formulat cu inhibitori speciali de coroziune pentru a ajuta la prevenirea ruginii și a acumulării de calcar. Este ușor de utilizat și poate fi adăugat direct în sistemul de încălzire cu ajutorul paharului de măsurare inclus. Protectorul este compatibil cu toate tipurile de încălzitoare, boilere și radiatoare și poate fi utilizat pe tot parcursul anului pentru a ajuta la protejarea împotriva coroziunii și a formării calcarului.

Căutați o modalitate de a vă proteja sistemul de încălzire împotriva coroziunii interne și a acumulării de calcar?

Nu căutați mai departe de Fernox Filter Fluid+ Protector! Acest produs inovator oferă protecție pe termen lung împotriva coroziunii, contribuind la menținerea sistemului dvs. în condiții optime pentru mulți ani de acum încolo. În plus, este ușor de utilizat – trebuie doar să-l adăugați la filtrul existent o dată pe an și sunteți gata de plecare!

Așadar, de ce să mai așteptați? Comandați-l pe al dumneavoastră astăzi!

Acest sistem special de inhibitori este destinat să fie utilizat cu filtrul de linie Fernox TF1 sau cu un alt filtru similar. Fluidul F9 inclus în pachet are un dispersant activ care este cunoscut pentru că ajută la acumularea de coroziune, impurități și calcar. Fluidul pentru filtre Protector+ F9 îmbunătățește funcționalitatea filtrului de sistem, deoarece oferă protecție totală împotriva coroziunii și a acumulării de calcar. Această formulă testată prelungește, de asemenea, durata de viață a sistemului și susține performanța sa maximă, fiind în același timp prietenoasă cu mediul înconjurător. Concentrația trebuie revizuită periodic ca parte a serviciului anual de întreținere a sistemului. Acest pachet exclusiv de inhibitori cu dispersant are rolul de a transporta și de a livra resturile care circulă în sistem către un filtru de sistem pentru a fi colectate și îndepărtate în siguranță. Acesta trebuie utilizat numai împreună cu un filtru de sistem și oferă cel mai înalt nivel de securitate împotriva coroziunii și a calcarului în sistemele de încălzire și răcire mixte din metal, chiar și în cele cu aluminiu. Destinat să rămână permanent în sistem.

Utilizare, montare și dozare

Pentru utilizare, concentrația de Protector+ Filter Fluid F9 este de 0,385%. O doză este capabilă să trateze și să securizeze un loc spațios cu un sistem de încălzire de 130 de litri, până la 16 radiatoare sau 250 mp de încălzire prin pardoseală. Când vine vorba de sisteme cu ventilație deschisă, produsul trebuie adăugat prin intermediul rezervorului de alimentare și de expansiune. În ceea ce privește sistemele închise, dozarea ar trebui să se facă într-un punct adecvat (de exemplu, o bară de prosoape sau un filtru de sistem în linie). O metodă alternativă este utilizarea unui recipient de dozare adecvat pentru a injecta produsul în sistem. Atunci când este vorba de butelii indirecte cu o singură alimentare, de exemplu „Primatic” sau altele similare, este necesar să se utilizeze substanțe chimice pentru consumul de apă. Înainte de tratarea cu Fernox Protector+ Filter Fluid F9, se recomandă ca sistemele netratate sau cu nămol să fie curățate și spălate corespunzător în conformitate cu BS 7593:2019 și cu Benchmark, folosind Fernox Cleaner F3/F8, deoarece resturile existente pot dăuna instalației.

Cantitatea sugerată de Protector+ Filter Fluid F9 care trebuie utilizată este de 0,385%. O singură aplicare a acestui produs este suficientă pentru a proteja și trata o proprietate mare cu un sistem de încălzire de 130 de litri, până la 16 radiatoare sau 250 mp de încălzire prin pardoseală. Atunci când se utilizează un sistem cu ventilație deschisă, lichidul trebuie adăugat prin rezervorul de alimentare și de expansiune. Pentru sistemele închise, produsul trebuie introdus în sistem printr-un punct de dozare adecvat (de exemplu, un radiator port-prosop sau un filtru de sistem în linie). Alternativ, utilizați un dozator adecvat pentru a injecta produsul în sistem. În cazul buteliilor indirecte cu o singură alimentare, cum ar fi Primatic sau orice alte butelii similare, trebuie să se utilizeze produse chimice cu apă potabilă. Vă sfătuim ca sistemele netratate sau cu nămol să fie curățate și spălate temeinic, în conformitate cu BS 7593:2019 și cu reglementările Benchmark, folosind Fernox Cleaner F3/F8, înainte de a le trata cu Fernox Protector+ Filter Fluid F9, deoarece orice resturi existente pot dăuna instalației. Fernox Protector+ Filter Fluid F9 trebuie utilizat cu gama de filtre Fernox TF1 sau cu alte filtre de sistem în linie. Nu este potrivit pentru a fi utilizat cu sistemele cu microforaje.

Protector+ Filter Fluid F9 a fost conceput pentru a avea o capacitate de tamponare a pH-ului de top, care menține pH-ul apei între 6,5-8,5, asigurând protecție maximă pentru sistemele mixte de metal. În conformitate cu BS 7593:2019, nivelurile de Protector+ Filter Fluid F9 trebuie monitorizate în fiecare an. Concentrația produsului poate fi testată la fața locului cu ajutorul unui kit de testare Fernox Protector sau prin testul Fernox Water Quality Test prin poștă. În plus, BS 7593:2019 prevede că, după o perioadă de cinci ani, fie sistemul trebuie redozat, fie trebuie efectuată o analiză de laborator, cum ar fi Fernox Water Quality Test.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox Protector+ Filter Fluid F9 Express este furnizat în recipiente presurizate de 500 ml.

Fernox Protector+ Filter Fluid F9 Express este clasificat ca fiind nepericulos pentru sănătatea oamenilor, dar la fel ca toate produsele chimice, nu se va lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Protector F1 Express este un amestec pentru coroziunea organică și anorganică și pentru inhibitorii de calcar.
Forma: Lichid maro deschis
Miros: Ușor aromat
pH (conc): 8,4
pH (soluție): de la 7,8-8,5
SG: 1,17 la 20 °C

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs : 62491
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 218 × 66 × 95 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551624917
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 241 x 178 x 339 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551001510

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Filter Fluid+ Protector

Fisa tehnica Fernox Filter Fluid+ Protector

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339