Fernox Cleaner F3

Descriere

Cleaner F3 este un agent de curățare eficient, universal cu pH neutru, fără spumă, care îndepărtează nămolul, depunerile și reziduurile din sistemele de încălzire centrală existente pentru a restabili eficiența încălzirii și a elimina zgomotul cazanului. La punerea în funcțiune a sistemelor noi în conformitate cu reglementările și cele mai bune practici BS 7593:2019, Cleaner F3 este ideal pentru a îndepărta reziduurile de flux și alte resturi de instalare pentru a ajuta la prelungirea duratei de viață a cazanului și a eficienței sistemului. Este potrivit pentru utilizare la spălarea puternică pentru a accelera procesul de curățare în sistemele existente și contaminate. Cleaner F3 este un produs nepericulos care este compatibil cu toate metalele utilizate în mod obișnuit în sistemele de încălzire, inclusiv cu aluminiul.

Cantitate: 500ml

Caracteristici Fernox Cleaner F3:

  • Solutie de curatare universala neutra
  • Indeparteaza namolul, depunerile de calcar si alte reziduuri.
  • Restabileste eficienta termica a sistemelor existente,
  • Cand este utilizat impreuna cu Protector F1, puteti economisi pana la 15% din consumul de gaze de fiecare data cand incalziti incaperea,
  • Emisii de carbon certificate de Carbon Trust,
  • Compatibil cu toate metalele si materialele utilizate in mod obisnuit in sistemele de incalzire.
  • Usor de utilizat. Sistemul poate fi lasat sa functioneze normal in timpul operatiunii de curatare.
  • Compatibil pentru utilizarea cu toate aparatele de spalare sub presiune cunoscute
  • Formula neutra, nepericuloasa (COSHH nivel 0)
  • Produs premiat cu premiul Corgi

Căutați un agent de curățenie care poate face orice lucrare?

Nu căutați mai departe de Fernox Cleaner F3! Acest detergent universal este perfect pentru sistemele noi și poate îndepărta chiar și cea mai încăpățânată murdărie. În plus, este sigur pentru utilizare pe toate suprafețele, astfel încât vă puteți curăța întregul sistem de instalații sanitare cu un singur produs. Și, cel mai bun lucru, este accesibil, astfel încât vă puteți păstra sistemul de instalații sanitare curat și sănătos.

Așadar, de ce să mai așteptați? Luați astăzi o cutie de Fernox Cleaner F3 și faceți ca sistemul dvs. de instalații sanitare să strălucească!

Un singur flacon de 500 ml este suficient pentru a trata un sistem de 130 de litri, până la 16 radiatoare sau 250 mp de încălzire prin pardoseală. Îndepărtează nămolul, calcarul și alte resturi pentru a crește eficiența energetică și a extinde durata de viață a sistemului și a cazanului. Atunci când este utilizat împreună cu Protector F1, poate aduce economii de până la 15% la fiecare ciclu de încălzire.

Utilizare, montare și dozare

Aveți nevoie doar de o singură aplicare de Cleaner F3 pentru a curăța o proprietate cu un sistem de încălzire de 130 de litri, până la 16 radiatoare sau 250 mp de încălzire prin pardoseală. Cu toate acestea, dacă sistemul este mai mare sau foarte înfundat, este posibil să fie nevoie să utilizați din nou Cleaner F3 sau să folosiți un alt detergent, Power Cleaner F8. Pentru a obține cel mai bun rezultat, întregul sistem trebuie golit și reumplut cu apă plată. Este mai bine să instalați supape de poartă cu orificiu complet cu conectori pentru furtunuri pentru a vă asigura că nicio parte a sistemului nu este blocată în timpul curățării. Toate evacuările trebuie să fie trimise în sistemul de canalizare, nu în canalizarea apelor de suprafață. Pentru sistemele cu ventilație deschisă, adăugați Cleaner F3 în rezervorul colector. Pentru sistemele etanșe, injectați detergentul la un punct de dozare sau utilizați Fernox Cleaner F3 Express 400ml.

Fernox Cleaner F3 poate fi utilizat în combinație cu un aparat de spălare electrică. În acest caz, vă rugăm să consultați instrucțiunile producătorului aparatului. La pregătirea sistemelor noi pentru punerea în funcțiune, Fernox Cleaner F3 trebuie să fie pus în circulație timp de cel puțin o oră la temperatura obișnuită de funcționare. Pentru curățarea sistemelor preexistente, murdăria și resturile ar trebui, de asemenea, să fie dispersate în decurs de o singură oră la temperatura normală de funcționare. Pentru a elimina oxizii de fier închegați și calcarul, procesul de curățare poate fi prelungit până la o săptămână întreagă în timpul secvenței obișnuite de încălzire. În cazul în care un radiator păstrează o pată de frig după o oră, sporiți fluxul prin radiator închizând robinetele de la celelalte radiatoare.

În unele cazuri, poate fi necesară o doză suplimentară sau repetată de Cleaner F3. Scurgeți și spălați meticulos, de cel puțin două ori, până când lichidul este limpede. Atunci când se utilizează Cleaner F3 cu o mașină de spălat (ex: pompa de spalare Fernox MK III), curățarea trebuie realizată în termen de șaizeci de minute. Utilizați spălarea dinamică cu apă obișnuită până când lichidul este limpede. Reumpleți.

„Prin curățarea unui sistem de încălzire centrală utilizând Fernox F3 Cleaner și prin protejarea acestuia utilizând agentul de protecție Fernox F1 Protector, puteți restabili și menține eficiența sistemului reducând cu până la 15% consumul de gaze naturale de fiecare dată când încălziți locuința. Această economisire este echivalentă cu 110 Kg CO2 per casă obișnuită pe an.”*
*verificat independent de Fernox

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox Cleaner F3 este furnizat în sticle de 500 ml.

Fernox Cleaner F3 este clasificat ca fiind nepericulos pentru sănătatea oamenilor, dar la fel ca toate produsele chimice, nu se va lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Culoarea: Chihlimbar
Miros: Ușor aromat
Forma: Lichidă
pH (conc): 6,4
pH (în utilizare) 6,5 – 7,7
SG: 1,145 @ 20°C

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 57762
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 182 × 88 × 52 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551577626
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 195 x 268 x 182 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551000971

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Cleaner F3

Fisa tehnica Fernox Cleaner F3

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339