Fernox Biocide AF-10

Descriere

Inhiba dezvoltarea bacteriilor si fungilor in instalatiile domestice indirecte de incalzire centrala si in instalatiile etanse cu apa refrigerata. Recomandat pentru incalzirea in pardoseala.

Cantitate: 500ml

Caracteristici Fernox Biocide AF-10:

Produsul biocid este utilizat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor in sistemele de incalzire menajera si cu apa refrigerata;
Aceast produs previne formarea depunerilor gelatinoase in rezervoarele de alimentare si vasele de expansiune;
Utilizat numai impreuna cu Fernox Protectors F1;
Actioneaza rapid si eficient;
Fernox Biocide AF-10 este usor de aplicat.

Fernox Biocide AF-10 este un biocid rapid si eficient, utilizat pentru prevenirea contaminarii bacteriene a instalatiilor de incalzire si de apa refrigerata pentru uz casnic. Acest produs previne formarea de depozite gelatinoase in rezervoarele de alimentare si vasele de expansiune. Se recomanda utilizarea sa impreuna cu Fernox Protectors F1. Simplu de aplicat, Fernox Biocide AF-10 este usor de utilizat si va va oferi linistea ca instalatia dumneavoastra de incalzire si apa refrigerata este protejata.

Fernox Biocide AF-10 este utilizat pentru a preveni contaminarea bacteriana a instalatiilor de incalzire si de apa refrigerata pentru uz casnic. Este conceput pentru a fi utilizat in sistemele care utilizeaza apa sau solutii pe baza de apa pentru a incalzi sau raci cladirea.

Fernox Biocide AF-10 este usor de utilizat si nu necesita echipamente speciale. Este compatibil cu o gama larga de materiale plastice, metale si alte materiale utilizate in mod obisnuit in instalatiile de incalzire domestica si de apa refrigerata.

Fernox Biocide AF-10 este eficient impotriva unei game largi de bacterii, inclusiv Legionella pneumophila, care poate provoca boala legionarilor. De asemenea, este eficient si impotriva altor agenti patogeni, cum ar fi virusii si ciupercile.

Utilizare, potrivire și dozare

Un singur recipient de 500 ml de Biocid AF10 ar trebui să fie adecvat pentru a trata 20 de radiatoare/ 200 de litri de volum. Introduceți-l prin vasul de expansiune sau, dacă este un sistem etanș, prin încorporarea în apă și injectarea printr-un punct de dozare adecvat. Pentru vasele de expansiune puternic contaminate, goliți și curățați rezervorul cu AF10 nediluat, apoi umpleți-l și reumpleți-l adăugând produsul Fernox Protector potrivit. Abia apoi adăugați o doză de AF10 în rezervor. Se recomandă repetarea anuală a aplicării de AF10. În cazul în care AF10 nu reușește să prevină murdărirea, poate fi necesar să se frece, să se clătească și să se injecteze din nou F1 Protector.

Ambalare, depozitare și siguranță

Biocidul AF10 este furnizat în sticle de 500 ml.

Biocidul AF10 este un produs periculos pentru care se recomandă acordarea unei atenții speciale în timpul utilizării. Consultați fișa produsului SDS pentru mai multe informații. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Culoarea: Galben pai
Miros: Aromat
Forma: Lichid transparent
pH (conc): 12,7
pH (1% Soluție): 7,1 – 7,8
S.G: 1.02 la 20°C

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 62165
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 182 × 88 × 52 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551621657
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 195 x 268 x 182 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551000032

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox Biocide AF-10

Fisa tehnica Fernox Biocide AF-10
Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339