DS40 System Cleaner

Descriere

Fernox DS40 System Cleaner este un agent de curățare cu acțiune rapidă, pe bază de acid citric, conceput pentru a îndepărta depunerile de magnetită sau calcar și alți contaminanți din sistem. Acest detergent puternic poate fi utilizat în siguranță pe toate sistemele sanitare și este compatibil cu toate țevile și metalele din instalații. Fernox DS40 System Cleaner nu este coroziv și nu este inflamabil, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în casele cu copii sau animale de companie. Acest agent de curățare este, de asemenea, ecologic și netoxic, ceea ce îl face sigur pentru dumneavoastră și pentru mediu.

Agenți de decalcifiere și curatare pentru sistemele de încălzire centrală. Îndepărtează rapid depunerile de calcar, reziduurile închise la culoare şi alte depuneri; necesita neutralizare cu System Neutraliser.

Caracteristici Fernox DS40 System Cleaner:

  • Indeparteaza rapid depunerile de calcar, noroi negru si alti contaminanti de sistem
  • Restaureaza circulatia si imbunatateste eficienta de incalzire
  • Compatibil cu toate sistemele de metal mixte
  • Pachete de neutralizator incluse

Fernox DS40 System Cleaner este un agent de curățare cu acțiune rapidă, pe bază de acid citric, conceput pentru a îndepărta depunerile de magnetită sau calcar și alți contaminanți din sistem. Acest detergent puternic este formulat pentru a dizolva și elimina rapid contaminanții, fiind ideal pentru utilizarea în toate sistemele de instalații sanitare.

Fernox DS40 System Cleaner poate fi utilizat în siguranță pe toate sistemele de instalații sanitare, inclusiv pe cele din alamă, cupru sau oțel inoxidabil. Nu este coroziv și nu vă va afecta țevile sau echipamentele sanitare. Acest produs de curățare puternic este, de asemenea, sigur pentru a fi utilizat și pe alte suprafețe din casa dvs., cum ar fi blaturile și podelele.

Fernox DS40 System Cleaner este ușor de utilizat – pur și simplu adăugați-l în sistemul dvs. de instalații sanitare și lăsați-l să-și facă magia. Acidul citric din formulă va dizolva și elimina rapid contaminanții, facilitându-vă menținerea sistemului de instalații sanitare curat și în stare de funcționare corespunzătoare.

Fernox DS40 System Cleaner este un produs indispensabil pentru toți proprietarii de locuințe. Comandați-l pe al dumneavoastră astăzi și păstrați-vă sistemul de instalații sanitare curat și sănătos!

DS40 Descaler and Cleaner este un agent de curățare cu acțiune rapidă, pe bază de acid citric, creat pentru a elimina calcarul, magnetita, noroiul negru și alți poluanți din sistem. Este potrivit pentru atunci când se face o spălare cu putere și poate fi folosit și pentru a detartra un schimbător de căldură sau o componentă a cazanului separat. Produsul este ambalat cu un neutralizator lichid. Acesta elimină rapid calcarul, nămolul negru și alte depuneri, restabilind circulația și ridicând eficiența încălzirii. Pulberea este ușor de utilizat cu unitățile de spălare electrică, prin intermediul rezervorului F&E sau al unui recipient de dozare adecvat. Produsul se îngălbenește atunci când se epuizează, iar neutralizatorul lichid care îl însoțește este util și simplu de utilizat. Este compatibil cu toate sistemele metalice mixte, inclusiv cu aluminiul.

Utilizare, montare și dozare

Pentru a cunoaște indicațiile precise pentru curățarea unui sistem de încălzire centrală cu DS40 Descaler & Cleaner, vă rugăm să verificați instrucțiunile din ambalaj. Forma de pulbere a produsului poate fi introdusă direct într-un sistem de spălare electrică. Pe de altă parte, poate fi, de asemenea, dizolvat mai întâi în apă caldă, apoi introdus în rezervorul F&E sau într-un sistem etanș printr-un recipient de dozare adecvat. În general, o cutie de 2 kg este suficientă pentru a curăța un sistem de încălzire centrală casnic. Cu toate acestea, dacă sistemul este mare sau puternic scaratat sau are mult nămol, ar fi necesară o cantitate suplimentară de pulbere. Atunci când produsul începe să își schimbe culoarea din roșu în galben, indică faptul că s-a epuizat și că trebuie adăugată mai multă pulbere. Când curățarea este gata, turnați flaconul de System Neutraliser în amestec până când acesta devine galben. Dacă lichidul este încă roșu, trebuie să adăugați mai mult System Neutraliser, care poate fi procurat de la Fernox.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox DS40 Descaler & Cleaner este furnizat în recipiente de 2 kg ca sistem în 2 părți: un pachet de 1,5 kg de DS40 Descaler & Cleaner și altul de 500 ml cu System Neutraliser.

Fernox DS40 Descaler & Cleaner este clasificat ca un produs care irită grav ochii, motiv pentru care se recomandă acordarea unei atenții speciale în timpul utilizării produsului. Pentru informații suplimentare, consultați Fișa cu date de securitate (SDS). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Proprietăți fizice / Proprietăți

DS40 Descaler & Cleaner
Culoare: Roșu
Miros: Slab (în soluție)
Formă: Pulbere
pH: 2-3 (2% cu/fără soluție)
SG: n/a

Neutralizant de sistem (System Neutraliser)
Culoare: Incolor
Miros: De amoniac (slab)
Forma: Lichidă
pH: 11,0 (5% soluție cu/fără)
SG: 1,11

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 62476
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 210 × 194 × 103 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551624764
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 226 x 392 x 327 mm
Cod de bare pentru cutie: 05014551002043

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox DS40 System Cleaner

Fisa tehnica Fernox DS40 System Cleaner

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339