MICROCENTRALA DIVATOP 60

Descriere

Microcentrala DIVATOP 60 se gaseste la G&M International Instalatii din Tirgu Mures.

Divatop 60 este o microcentrala murala cu tiraj fortat, functionare pe combustibil gaz natural sau GPL, pentru incalzire si producere apa calda menajera (acm) cu schimbator de caldura primar din cupru, boiler de 60 de litri din inox incorporat si arzator atmosferic din inox AISI 304.
Divatop 60 este prevazuta cu doua pompe de circulatie si doua vase de expansiune, pentru incalzire, respectiv boiler.
Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv si afisaj de dimensiuni generoase, microcentrala termica Divatop 60 permite alegerea rapida a modurilor de functionare, cat si o vizualizare usoara in orice moment a temperaturilor agentului termic si apei calde menajere.
Meniul asigura o gestionare rapida a tuturor parametrilor de lucru , avertizand prin sistemul de coduri de eroare despre posibilelor erori in functionare, facilitand astfel asistenta tehnica.
Moderna si economica, centrala DIVATOP 60 este disponibila in variantele cu tiraj fortat si natural, cu puteri nominale de 24 kW si 32 kW

Caracteristici: 

• functia anti-legionella – protejeaza utilizatorul impotriva bacteriei legionella, care este specifica acumularilor de apa calda; aceasta protectie este realizata prin ridicarea periodica, automata, timp de cateva minute a temperaturii acm din boiler la valori de peste 60 grdC.
• functia anti-inghet – asigura protectia microcentralei impotriva efectelor distructive ale inghetului in instalatia de incalzire, prin pornirea automata a acestuia pe functia de incalzire, atunci cand temperatura agentului termic scade sub 5ºC.
• pompa cu 3 viteze – permite adaptarea usoara la caracteristica hidraulica a instalatiei
• functia anti-blocare pompa – in cazul in care pompa de circulatie nu a functionat 24 de ore (de exemplu vara), aceasta este pornita automat cateva secunde pentru a evita blocarea lagarelor.
• tehnologie high-tech – placa electronica care gestioneaza microcentrala permite functionarea optima prin modularea continua a arzatorului functie de necesarul termic al imobilului – sistem ECS (Evolved Combustion System).
• sistemul Air Control – gama Divatop 60 este echipată cu ventilator cu turatie variabilă, monitorizat de un traductor de presiune si comandat de microprocesorul plăcii electronice. Intrucât orice microcentrală functionează pe parcursul unui an preponderent la sarcini de 30-50% din puterea maximă, reglarea precisă a debitului de aer în functie de puterea necesară asigură un randament superior microcentralelor clasice cu ventilator on/off.
• OpenTherm – protocol de comunicare avansat care permite utilizarea unui termostat modulant (accesoriu) si gestionarea la distanta a tuturor parametrilor microcentralei.
• sonda exterioara de temperatura – posibilitate de functionare cu s.e.(accesoriu) si optimizarea puterii de ardere functie de temperatura exterioara pe baza curbelor de lucru setate .
• economie de combustibil- economie la prepararea apei calde menajere prin utilizarea functiei ECO in perioadele care consumul este redus.
• optiunea COMFORT acm din boilerul incorporat este mentinuta la temperatura dorita de utilizator si apa calda menajera este disponibila rapid la deschiderea robinetului.
• functionarea modulanta a arzatorului pe o plaja mare de putere (7,24-24 kW, 9,9-32 kW); atat in incalzire, cat si in producere acm permite obtinerea de economii importante de gaz.
• No Plastic- Constructie robusta, fara elemente hidraulice din plastic asigura o durabilitate marita in timp.
• Siguranta maxima in exploatare – Divatop 60 are clasa de protectie electrica IPX5D, specifica micro centralelor de ultima generatie

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339