Stimate partener G&M

In contextul Starii de urgenta in care ne aflam incepand de azi, 16 martie 2020, siguranta membrilor echipei noastre, a clientilor si a furnizorilor este o prioritate pentru noi.
Suntem in alerta si urmam toate masurile de protectie impuse de guvern, la sediul nostru, la punctele de lucru si pentru munca pe teren in care suntem implicati prin specificul activitatii,  pentru a minimaliza extinderea epidemiei si a ne proteja atat pe noi, cat si pe dumneavoastra.

In efortul comun si deosebit de important de a mentine in functiune activitatea economica in Romania, pentru a preintampina colapsul economic, va asiguram ca incercam sa raspundem solicitarilor dumneavoastra ca si pana in prezent.
Interventiile programate sau de urgenta la sediul/domiciliul dumneavoastra, lucrarile de instalatii si serviciile de curatenie vor fi prestate dupa programul normal.
Comenzile telefonice, pe e-mail sau magazinul on line, raman disponibile cu livrare in cel mai scurt timp posibil.

Va stam la dispozitie cu informatii pe pagina noastra de internet www.g-m.ro,  magazinul online www.g-m-store.ro, e-mail office@g-m.ro si la  tel. 0265-211339 si 0728-906860 precum si toate celelate contacte ale noastre pe care le aveti deja.

Multumim pentru loialitate si suport.
Echipa G&M