CAZAN DE SOL PREXTHERM T3G N

Descriere

Cazan de apa calda, monobloc, ignitubular, orizontal, cu 3 drumuri de gaze de ardere distincte (primul drum in focar, al doilea si al treilea prin tevile de gaze de ardere) proiectat pentru arderea in focare presurizate a combustibililor lichizi sau gazosi.
Gazele de ardere, produse in focar, traverseaza camera in combustie dupa care in camera de intoarcere posterioara patrund prin tevile de fum ale drumului 2 de gaze de ardere.
In camera de intoarcere anterioara gazele de ardere isi schimba din nou directie si patrund in tevile de fum ale drumului 3 de gaze de ardere spre camera colectoare de fum de unde sunt trimise catre cosul de fum.

– randamente ridicate (peste 92%) si emisii de noxe deosebit de reduse (datorita timpului redus de stationare a gazelor de ardere in zona focarului,  zona de temperaturi inalte).
– cazanul se livreaza montat pe o structura metalica si este de tip monobloc cu toate accesoriile si automatizarile necesare functionarii incluse (corpul cazanului, izolatia, armaturile, instalatia de ardere, panoul de comanda si automatizare, scara cu pasarela de manevra, ce usureaza montajul si accesul la aparatura de control amplasate deasupra cazanului).

PREXTHERM T3G N – cu placi tubulare ambutisate (sudura cap la cap)
Puteri : 6000 – 19500 kW

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339