Comandă aici:

0720128043
0265 231 616
office@g-m.ro

Ofertă luna Mai 2019 (01.05 – 31.05.2019) la G&M! Cumpără un sistem de filtrare Aquafilter și primești 20% reducere din prețul final!

Sistem de filtrare al apei prin metoda osmozei inverse

Încearcă apa de băut altfel, cu produsul:

Aquafilter

Apă cu adevărat curată!

Se montează cu ușurință la robinetul din bucătărie!

Aveți apa din surse proprii (fântâni, puţuri, izvoare etc) sau din reţeaua oraşului şi nu vă place gustul ei, nu aveţi încredere în potabilitatea ei, sau este chiar nepotabilă?

Sisteme de filtrare a apei prin metoda osmozei inverse prin care se obţine o apă potabilă deosebit de curată, practic din orice fel de sursă de apă potabilă sau nepotabilă.

Filtrarea prin metoda osmozei inverse se produce cu filtre FCPS5 i FCPS20 pentru îndepărtarea sedimentelor (nisip, mal, rugină, solide în suspensie) şi filtru de carbon FCCBL care elimină clorul, pesticidele şi anumiţi compuşi organici.

În plus membrana osmatica îndepărtează 96-99% din contaminări, inlusiv bacterii şi viruşi.

Sistemul este de asemenea echipat cu un cartuş postfiltare AICRO care îmbunătăţeşte gustul şi mirosul apei şi cartuşul AIMRO care adaugă mineralele necesare organismului dumneavoastră cum ar fi potasiu şi magneziu. Sistemul funcţionează la presiune de 2,8 – 6 bari şi temperaturi de 2-45 grade C.

V-aţi gândit cât aţi economisi necumpărând de acum încolo apă minerală sau apă plată?

Cu o investiţie minima de 209 Euro (tva inclus) vă asiguraţi dumneavoastră şi familiei dumneavoastră o apă potabilă foarte curată şi sănătoasă, bună la gust, având de întreţinut această instalaţie prin schimbarea periodică a cartuşelor filtrante la 6 – 12, luni ceea ce reprezintă costuri reduse, de aproximativ 22 Euro/12 luni.

 

Alte avantaje:

  • ocupă spaţiu mic (de exemplu sub chiuveta de la bucătărie), montajul şi intreţinerea sunt simple şi nu necesită modificări semnificative ale instalaţiei de apă-canal existente
  • montajul şi intreţinerea sunt asigurate cu un cost de aproximativ 50 Euro, de către tehnicienii G&M
  • existenţa unei game largi de produse; acolo unde presiunea apei nu este asigurată constant avem varianta cu pompa înglobată

 

Noi vă oferim soluţia pentru a avea de acum apă potabilă gustoasă şi sănătoasă pentru băut şi gătit direct de la robinet.

Firma noastră comercializează filtre de apă de toate tipurile (simple, antimagnetice, antibacteriene cu lampă UV, etc.) staţii de tratare a apei, staţii de epurare casnice şi industriale.

 

G&M Internațional Instalații – Str. Gheorghe Doja Nr. 76 A, Tg. Mureș

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

G&M – Calitate din ’92