Antigel Fernox ALPHI-11 Protector

Descriere

Soluţie combinată pentru protecţie şi anti-îngheţ care oferă o protecţie pe termen lung sistemelor de încălzire centrală împotriva coroziunii interne şi a depunerilor de calcar. Atestare Buildcert, KIWA si Belgaqua

Caracteristici Antigel Fernox ALPHI-11 Protector:

  • Protejeaza impotriva coroziunii si a depunerilor de calcar
  • Pastreaza eficienta prelungind durata de viata a sistemului
  • Compatibil cu toate metalele si materialele frecvent utilizate pentru sistemele de incalzire
  • Non-toxic si in conformitate cu cerintele de mediu
  • Solutie combinata pentru protectie si anti-inghet

Vă prezentăm protectorul Antigel Fernox ALPHI-11! Acest produs uimitor este o soluție combinată pentru protejare și protecție împotriva înghețului. Este perfect pentru a fi utilizat pe toate tipurile de țevi, canalizări și instalații sanitare. Protectorul Fernox ALPHI-11 Fernox va menține țevile în siguranță și protejate pe tot parcursul iernii.

Fernox ALPHI-11 Protector este formulat cu inhibitori puternici de coroziune care vor preveni formarea ruginei și a coroziunii pe țevile și instalațiile sanitare. De asemenea, este extrem de eficient în prevenirea acumulării de îngheț și gheață. Fernox ALPHI-11 Protector va ajuta la menținerea țevilor dvs. libere și fără obstrucții, astfel încât apa să poată curge liber prin ele.

Fernox ALPHI-11 Protector este foarte ușor de utilizat. Pur și simplu turnați-l în țevile și instalațiile sanitare și lăsați-l să-și facă magia. Fernox ALPHI-11 Protector este sigur pentru utilizare pe toate tipurile de PVC, CPVC, ABS și alte materiale plastice. Nu este toxic și nu este inflamabil, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciun pericol pentru dvs. sau familia dvs.

Comandați Fernox ALPHI-11 Protector astăzi și păstrați-vă țevile și instalațiile sanitare în siguranță și protejate pe tot parcursul iernii!

Antifreeze Protector Alphi-11 este un produs „doi în unu” care oferă protecție împotriva ruginei și a depunerilor de calciu în sistemele de încălzire casnice. Este potrivit pentru toate tipurile de materiale utilizate de obicei în acest tip de instalații. Pentru a garanta o protecție pe termen lung, este necesar să se evalueze periodic nivelurile de concentrație și să se efectueze o revizie anuală a cazanului sau a sistemului. Antifreeze Protector Alphi-11 se prezintă în format lichid de 5 litri și este compatibil cu toate produsele Fernox. În plus, această formulă este non-toxică și ecologică și a obținut aprobările NSF CIAS, KIWA și Belgaqua. Este potrivită atât pentru sistemele de încălzire, cât și pentru cele de apă rece.

Utilizare, montare și dozare

Pentru a garanta o prevenire eficientă a coroziunii, se recomandă utilizarea a cel puțin 25% din Alphi-11 Antifreeze Protector. Acest nivel de concentrație va proteja până la -11 °C. Dacă se utilizează o concentrație mai mare, de 40%, protecția va fi extinsă până la -22 °C. Produsul poate fi introdus în sistem fie prin rezervorul de alimentare și de expansiune, fie prin injectarea într-un punct adecvat (de exemplu, vasul dozator). Trebuie mai întâi să se scurgă o cantitate de apă echivalentă cu cantitatea de Alphi-11 care urmează să fie adăugată. Apoi, trebuie activată pompa de circulație și sistemul trebuie să fie pornit timp de câteva ore pentru a garanta o distribuție uniformă. Pentru buteliile indirecte cu o singură alimentare, cum ar fi „Primatic”, se pot utiliza numai produse chimice cu apă potabilă. Înainte de tratarea cu Fernox Alphi-11 Protector, se recomandă ca sistemele netratate să fie complet spălate și curățate în conformitate cu BS 7593:2019 și Benchmark, folosind Fernox Cleaner F3, deoarece resturile existente pot deteriora sistemul.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox Alphi-11 Antifreeze Protector este disponibil în recipiente de 5 litri și 25 de litri.

Acest produs nu este periculos și nu irită, însă trebuie ținut departe de copii. De asemenea, acest produs nu trebuie amestecat cu alte substanțe chimice, în afară de produsele Fernox. Trebuie evitată ingestia acestui produs. În caz de contact cu ochii sau cu pielea, se recomandă clătirea imediată cu multă apă.

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 57971;
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 290 × 190 × 130 mm;
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551579712;
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime: 292 x 275 x 192 mm)
Cod de bare pentru cutie: 05014551001145

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Antigel Fernox ALPHI-11 Protector

Fisa tehnica Antigel Fernox ALPHI-11 Protector

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339