System Neutraliser

Descriere

Neutralizatorul de sistem este creat pentru a neutraliza orice acid prezent în sistem după ce acesta a fost spălat cu un detergent pe bază de acid, cum ar fi Fernox DS40 Descaler & Cleaner, pentru a garanta respectarea legilor de mediu înainte de a arunca apele reziduale. În plus, Neutralizatorul de sistem pregătește, de asemenea, sistemul pentru utilizarea unui inhibitor de coroziune și calcar.

  • Neutralizează apa din sistem după utilizarea sistemului DS40 Descaler & Cleaner
  • Sistem de condiții pentru aplicarea inhibitorului de coroziune
  • Asigură conformitatea cu reglementările de mediu
  • Convenabil de utilizat lichid de 2 litri pentru dozare ușoară cu unități powerflushing sau aplicare prin rezervor F&E sau vas de dozare (pentru sisteme sigilate)
  • Formulare non-toxică
  • Asigură eliminarea în siguranță a reziduurilor acide

Utilizare, montare și dozare

Pentru îndrumări specifice privind modul de utilizare a DS40 Descaler & Cleaner și Neutralizator pentru curățarea sistemelor de încălzire centrală, vă rugăm să consultați manualul de utilizare care se găsește în interiorul cutiei DS40. Produsul poate fi introdus direct într-un sistem de spălare electrică; prin rezervorul F&E sau, pentru sistemele etanșe, printr-un recipient dozator adecvat, într-un radiator. În general, o sticlă de System Neutraliser (2L) ar trebui să fie suficientă pentru a neutraliza o sticlă de DS40 Descaler & Cleaner (1,5 kg) după curățarea sistemului de încălzire centrală. Apa din sistem (după sedimentarea eventualelor resturi) ar trebui să aibă o nuanță galbenă. Dacă apa este încă roșie, trebuie adăugat mai mult neutralizator. Sistemul trebuie golit și spălat de mai multe ori cu apă proaspătă până când apa care merge la scurgere este limpede ca cristalul. După ultima golire, se sugerează ca sistemul să fie protejat cu un Fernox Protector adecvat. În cazul buteliilor indirecte cu o singură alimentare, cum ar fi sistemele „Primatic” sau altele similare, trebuie să se utilizeze produse chimice pentru apă potabilă.

Ambalare, depozitare și siguranță

Fernox System Neutraliser este furnizat în sticle de 2 litri. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se amestecă cu alte substanțe chimice. Pentru informații suplimentare, consultați fișa cu date de securitate.

Proprietăți fizice / Proprietăți

Culoare: Incolor până la galben deschis
Miros: Amoniacal (Ușor)
Forma: Lichid
pH: 10,5 la 1,5% g/g în apă

Volumetrie / Dimensiuni

Cod produs: 62482
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 215 × 138 × 100 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551624825
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 212 x 303 x 279 mm
Cod de bare pentru cutie:05014551002081

Fise tehnice si de securitate

Fisa securitate Fernox System Neutraliser

Fisa tehnica Fernox System Neutraliser

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339