Powerflow Flushing Machine MKIII Euro 230V

Descriere

Powerflow Flushing Machine MK III este o mașină de curățat cu energie electrică care folosește un debit puternic de apă dulce pentru a îndepărta nămolul și reziduurile contaminate rapid din sistemele de încălzire centrala existente. Este compatibil pentru utilizare cu toate produsele de curățare Fernox. După o singură spalare, se poate restabili calitatea optimă a eficienței energetice a cazanului și nivelul general de performanță al sistemului; elimina zgomotul si scade consumului de combustibil.

Componenta:

Pompa de spalare MK III – pompa de spalare sub presiune a unui sistem de incalzire centrala rezidential pentru eliminarea namolului, produselor de coroziune si a depunerilor de calcar;
Filtru pompa de spalare – elimina si retine elementele contaminate din sistemul de incalzire in timpul spalarii sub presiune (powerflushing);
Adaptor pompa – adaptor pentru conectarea usoara a unei pompe de spalare la un sistem de incalzire.

Ce e in cutie?

1 x Mașină de spălat cu putere MKIII
2 x Flux / Return 3/4 ″ furtunuri galbene, temperatură ridicată (5 metri fiecare)
1 x 3/4 ″ Furtun Dump, preasamblat (8 metri)
1 x 3/4 ″ Furtun de retur, preasamblat (8 metri)
1 x 3/4 ″ Furtun de umplere, preasamblat (8 metri)
2 x coturi
1 x Ghidul utilizatorului

Căutați o modalitate de a vă curăța rapid și ușor sistemul de încălzire centrală?

Mașina de spălare Powerflow Flushing Machine MK III este instrumentul perfect pentru această sarcină! Această mașină de spălare cu alimentare electrică utilizează un flux puternic de apă proaspătă pentru a îndepărta rapid și ușor nămolul și resturile contaminate. Cu un simplu comutator pornit-oprit, este ușor de utilizat și nu necesită unelte speciale sau expertiză. Indiferent dacă sunteți un bricolajist sau un profesionist, aparatul de spălare Powerflow Flushing Machine MK III este modalitatea perfectă de a vă menține sistemul de încălzire centrală curat și în stare optimă de funcționare.

Așadar, de ce să mai așteptați? Comandați astăzi mașina Powerflow Flushing Machine MK III!

O mașină de curățat prin purjare (Powerflow Flushing Machine MKIII) conține un debit puternic de apă proaspătă pentru a elimina rapid și complet noroiul, calcarul, și resturile din sistemele de încălzire centrală existente. Sistemul este capabil să utilizeze produsele de curățare Fernox iar după o singură intervenție la fața locului, rata optimă a energiei și nivelul general al performanței sistemului pot fi refăcuți eliminând zgomotul centralelor și minimizând consumul de combustibil. Cutia conține toate furtunile și racordurile necesare, fiind gata de utilizare. Debitul curgeți de la 99 l/min. Temperatura de funcționare nominală de la 85 °C. Acțiune debit reversibil. Cu alimentarea la rețea cu două supape de retenție.

Sau Faucet Flushing Machine MKIII este o mașină de curățat prin purjare care utilizează un debit puternic de apă proaspătă pentru a înlătura rapid și complet noroiul, calcarul și resturile din sistemele de încălzire centrale existente. Sistemele de încălzire centrale casnice pot fi curățate folosind produsele Fernox Cleaner. După o singură intervenție la fața locului, rata eficienței energiei și nivelul general al performanței sistemului pot fi refăcute, eliminând zgomotul centralei și minimizând consumul de combustibil. Sunt furnizate în cutie toate furtunurile și racordurile, fiind gata de utilizare. Acțiune debit reversibilă. Nivelul acțiunii de circa 99 l/min. Temperatura de funcționare nominală este de 85°C. Supape duble de reținere integrate la alimentarea de la rețea.

Utilizare, montare și dozare

Această pompă de curățare puternică este potrivită pentru lucrări scurte de curățare a sistemelor de încălzire și a radiatoarelor, fără a fi necesară îndepărtarea radiatoarelor. De asemenea, poate fi utilizată ca pompă de detentă pentru încălzitoarele de apă. Economisiți timp la fața locului. Utilizarea mașinii Fernox MKIII Powerflow Flushing Machine cu subpresiune la temperaturi de până la 85° C împreună cu Fernox DS40 System Cleaner, System Neutraliser, Powerflushing Cleaner F5 sau Cleaner F3 necesită o singură intervenție la fața locului pentru curățarea sistemului de încălzire centrală.

Mașina de spălat Fernox Powerflow Flushing Machine va spori valoarea și profesionalismul afacerii dvs. prin furnizarea unui serviciu de curățare și spălare profesionist, eficient și fiabil. Atunci când vă înlocuiți cazanele, utilizați această mașină pentru a oferi servicii de curățare și spălare rapide, profesionale și fiabile. Mulți producători de cazane oferă acum garanții de garanție bazate pe performanța de spălare și curățare în conformitate cu valorile de referință și specificațiile secțiunii L.

Această pompă puternică de spălare este perfectă pentru lucrări scurte de curățare a sistemelor de încălzire și radiatoarelor, fără a fi necesar să scoate radiatoarele. Se poate dubla ca pompă de detartrare pentru schimbătoare de căldură. Această pompă sub presiune economisește timp la fața locului și reduce timpul de lucru. Pompa de spălare sub presiune Powerflow Flushing Machine MKIII, utilizată la temperaturi de până la 85 ° C împreună cu produsele Fernox DS40 System Cleaner, System Neutraliser, Powerflushing Cleaner F5, sau Cleaner F3, necesită o singură intervenție în locație pentru curățarea sistemului de încălzire centrală dacă este folosită.

Utilizați pompa de spălare sub presiune Fernox Powerflow atunci când:

Inlocuiti un cazan existent cu unul nou
Montați TRV-uri (robinete cu termostat pentru radiatoare), sau upgradați la un sistem pompat complet
Curățarea radiatoarelor cu alimentare prin picurare in-situ
Eliminarea nămolului
Rezolvă problemele legate de funcționarea zgomotoasă a centralelor și pentru depunerile de calcar din cazan
Proprietăți fizice / Proprietăți
Puterea motorului pompei: 1100W
Debit de circulare de până la 99 l/min
Debit de evacuare proporțional la 60 l/min
Temperatura nominală de funcționare de până la 85°C
Pompă fabricată în CE
Posibilitatea de a inversa sensul de curgere
Capacitatea rezervorului: 50 litri
Supapă de reținere dublă integrală la alimentarea de la rețea
Ușor
2 ani de garanție de bază

Volumetrie

Cod produs:56874
Dimensiunea unei singure unități(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 900 × 500 × 500 mm
Cod de bare pentru o singură unitate: 5014551568747
Dimensiunile cutiei(Înălţime x Lăţime x Adâncime): 900 x 500 x 500 mm

Comandă online

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339