Promoție Sistem de încălzire prin pardoseală

Descriere

Pentru ca în acest an punem accent pe EFICIENȚA ENERGETICĂ, prelungim “Campania de toamna pentru Încălzire prin Pardoseală Radson-Purmo cu Oferta specială pentru sistemul Rolljet și Derulator de țeavă” cu încă 3 luni.

Super preț la placa Rolljet pentru încălzire prin pardoseala și Derulator țeava DIY gratuit!

1 3 2 4

Încălzirea prin pardoseală prezintă, în general, două mari avantaje: distribuirea uniforma a căldurii la nivelul intregii suprafețe a pardoselii și libertatea totală de amenajare interioara. În plus, sistemele de încălzire prin pardoseala de la G&M Internațional Instalații, înseamnă calitate superioară și siguranță deplină. De aceea, componentele sistemului de încălzire prin pardoseală sunt realizate din materii prime de cea mai bună calitate, pentru a nu compromite fiabilitatea instațatiei.

Pentru comenzile lansate în perioada 4 ianuarie – 31 martie 2016, G&M îți ofera șansa de a achiziționa placa Rolljet pentru încălzire prin pardoseală cu o extra reducere de 12.5%.

Placa Purmo Rolljet pentru încălzire prin pardoseală este realizată din polistiren de diferite densități, expandat prin metoda fara freon, acoperit pe o parte cu folie în care a fost impregnată o plasă de întărire, care asigură fixarea corectă a agrafelor de fixare a conductei. Folia hașurată facilitează tăierea izolației și așezarea conductelor. Placa Rolljet are atat rol de izolație termică, dar și de izolație fonică.

Oferta Purmo nu se oprește aici. Pe lângă reducerea de preț, după fiecare 700 mp de placă Rolljet cumpărată/ instalată se oferă gratuit un Derulator țeava DIY, ideal pentru conductele Purmo Pexpenta și 10 bari.

Vă dorim mult succes și așteptăm comenzile!

Vă așteptăm pe str. Gh. Doja Nr. 76, Târgu Mureș!

 

 

Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339