MICROCENTRALA VITOPEND 100-W

Descriere

Vitopend 100-W tip WH1D este o microcentrala murala de ultima generatie la un pret atractiv.
Echipata cu arzator modulant, complet automatizat, Vitopend 100-W este disponibila in varianta pentru incalzire si preparare apa calda menajera, cu si fara racord la cos, putere nominala: 24 si 31 kW. Asigura un confort sporit in prepararea instantanee a apei calde menajere, prin schimbatorul de caldura in placi, din otel inoxidabil, care permite furnizarea rapida a apei, la temperatura constanta si debit confortabil. Datorita dimensiunilor compacte si a nivelului de zgomot functional moderat poate fi integrata usor in spatiu locuintei.

Productivitatea de durata la parametri inalti (14,7 litri pe minut la 31 kW) si temperatura constanta la iesire sunt asigurate prin sistemul electronic de automatizare. Gabaritul redus si sistemul de imbinare multi-conector fac din Vitopend 100-W un aparat deosebit de prietenos in ceea ce priveste operatiile de service. La amplasare nu necesita spatii laterale pentru service. Toate functiile sistemului de automatizare pot fi accesate printr-o simpla apasare de buton. Afisarea celor mai importanti parametri ai instalatiei se face prin intermediul display-ului digital. Reglajul temperaturii de incalzire si a temperaturii apei calde menajere se face prin simpla rotire a butonului alocat.

Caracteristci: 

  • Microcentrala murala pentru incalzire si preparare apa calda menajera pe combustibil gazos, putere nominala: de la 10,5 pana la 24,8 kW si de la 13,2 pana la 31 kW.
  • Standard ridicat de calitate si grad inalt de siguranta in functionare datorita numeroaselor testari din timpul proiectarii si verificarii de serie.
  • Sistem de automatizare, comandat in functie de temperatura de ambianta, cu sistem de autodiagnoza integrat.
  • Multiple avantaje la montaj si intretinere, datorita strategiei de platforma de tehnica modulara, bazata pe o gama variata de componente comune intregii game de microcentrale murale.
  • Exploatare simpla si sigura.
  • Sistemul multi-conector ofera posibilitatea interventiei la oricare din componentele aparatului cu multa usurinta. Componentele pot fi extrase prin partea frontala, fara a necesita spatii laterale.
  • Se asigura piese de schimb pe o perioada lunga.
  • Intregul sistem de conducte de apa este integrat in placa de racorduri hidraulice si plasat pe peretele posterior.

    Trimite-ne o cerere de oferta Vrei să îți facem o ofertă? 0265 211 339